6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη ελπίδας για την Ένωση.Στο τέλος αντέδρασε η Πάφος και κράτησε ανοικτή την πρόκριση

Νίκη ελπίδας για την Ένωση.Στο τέλος αντέδρασε η Πάφος και κράτησε ανοικτή την πρόκριση

By on 17 Ιανουαρίου, 2018 0 402 Views

Στο παιχνίδι που διεξάχθηκε στο Τάσος Μάρκου για τους «16» του κυπέλλου, Ένωση και Πάφος είχαν από ένα ημίχρονο προσφέροντας γκολ, θέαμα και συγκινήσεις. Οι «βυσσινί» ενώ προηγούνταν 3-0 έχασαν ένα μεγάλο προβάδισμα εν όψει επαναληπτικού αφου η Πάφος μείωσε σε 3-2
Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεχτικές, ειδικά στον χώρο του κέντρου, με πολύ καλό ρυθμό χωρίς όμως φάσεις. Όλα αυτά μέχρι το 26λεπτό όταν μετά από μπαλιά του Μέρτακκα ο Κολοκούδιας εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ντομίγκεζ πέρασε τον εξερχόμενο Κόπριβετς και άνοιξε το σκορ. Ο τεχνικός της Πάφου βλέποντας ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις συνθήκες του αγώνα προχώρησε σε δύο μαζεμένες αλλαγές στο 36ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται τις δύο καλές ευκαιρίες που έφτιαξαν για να φέρουν το ματς στα ίσα. Η ‘’βυσσινί” όμως ήταν αυτοί που βρήκε κενά στην άμυνα της Πάφου, έκανε το 2-0 με τον μεγάλο πρωταγωνιστή Κολοκούδια και έθεσε γερές βάσεις για νίκη αλλά και πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος μπήκε πολύ επιθετικά αλλά και πάλι δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο. Ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή τους, η Ένωση ευτύχησε να πετύχει και 3ο γκολ με τον Πιερέττη στο 63’. Η ομάδα της Πάφου κατάφερε να μειώσει με τον καλύτερο της παίχτη τον Μπρουλς. Το τέρμα τους έδωσε αυτοπεποίθηση, ανέβηκε, πίεσε, έχασε ευκαιρίες, έψαξε το δεύτεροι γκολ και το βρήκε στο 90+3. Εκεί που όλα έδειχναν ότι τελικό σκορ θα είναι το 3-1 ο Παπαγεωργίου «πλήγωσε» την ομάδα του με αυτογκόλ.

Μετά το τελικό αποτέλεσμα και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε ότι η τύχη χαμογέλασε διάπλατα στο τέλος για την τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Παραλιμνίου έχασε το μεγάλο προβάδισμα που είχε για τον επαναληπτικό στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 21 Φεβρουαρίου αλλά παρουσιάστηκε πολύ καλά οργανωμένη και έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι και δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Πάφο να πάρει την πρόκριση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σολάρι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Νικολάου

ΒΟΗΘΟΙ: Όμηρος Τζιωρτζής, Χαράλαμπος Ξενοφώντος

ΕΝΠ: Πέτρου, Τζενόφ (84′ Σελεστίνο), Παύλου, Κοσμάς, Οικονόμου, Κολοκούδιας (46′ Σολάρι), Γιωρκάτζης, Μέρτακκας, Πιερέτης, Τζούρτζουριτς (75′ Κουμής), Παπαγεωργίου.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Τζάνζα, Ντομίγκεζ, Χόριτς, Κομπανί, Γιαγκουδάκης ( 36΄ Κοβαλένγκο, 53′ Φυλαχτού ), Χριστοδούλου, Μοστέφα, Ρόγκουλιτς (36΄Σικόρσκι), Μπρουλς, Ζαχαρίου.