6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ούτε να περπατά με ανοικτά χέρια ο Σ.Δαμιανού…στον πάγκο

Ούτε να περπατά με ανοικτά χέρια ο Σ.Δαμιανού…στον πάγκο

By on 17 Ιανουαρίου, 2018 0 725 Views

Δεν έχει άδικο να νιώθει απογοήτευση για την αποβολή του ο προπονητής της Αλκής Σάβας Δαμιανού.Βλέπουμε προπονητές να τρέχουν στους βοηθούς ,να χοροπηδούν και να κτυπιούνται στους πάγκους διαμαρτυρόμενοι ,να ανταλλάσουν …γαλλικά και αν δεχθούν παρατήρηση καλώς.Ο Δαμιανού με μια απλή διαμαρτυρία αποβλήθηκε με τόση ευκολία…επειδή ασφαλώς είναι ένας νεαρός προπονητής μικρής ομάδας και τώρα περιμένει επιείκεια από τον αθλητικό δικαστή.
Ο τεχνικός της Αλκής, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την «Αθάνατη», την αποβολή του στο ματς με τον Ολυμπιακό, το θέμα Σεμέδο και έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τα δυο σημερινά ντέρμπι.

Για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ. Διαμαρτυρήθηκα για ένα φάουλ με ανοιχτά τα χέρια και αποβλήθηκα. Από τη στιγμή που δεν μου έγινε παρατήρηση από τον διαιτητή, θα μπορούσε να μου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν εκεί ο διαιτητής και θεώρησα πως θα μου γινόταν παρατήρηση. Πιστεύω όμως πως από τη στιγμή που στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου έγινε παρατήρηση πιο πριν, θα ήταν πιο σωστό να μου έκανε πρώτα παρατήρηση».

Για το αν νιώθει αδικία:

«Νιώθω αδικία, αλλά δεν σηκώνει απογοήτευση. Το μήνυμα είναι πως απαγορεύεται να κάνω κινήσεις με τα χέρια. Πρέπει όμως και εγώ να διορθώσω αυτό το λάθος αν θέλω να προχωρήσω. Είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Πρέπει από μόνος μου να βρω τις λύσεις».

Για την τιμωρία του:

«Αναμένω να μάθω και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Περιμένω πως δεν θα εξαντλήσει την αυστηρότητα του, σε ένα Κύπριο προπονητή. Μίλησα χθες και με τον σύνδεσμό διαιτητών, τους είπα την άποψη μου. Πρέπει να γίνει μια συνάντηση ανάμεσα σε προπονητές και διαιτητές για να μπορέσει ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Έχουμε σοβαρή ευθύνη απέναντι στο άθλημα για να υπάρχει μια καλύτερη συνεργασία».

Για το θέμα Σεμέδο:

«Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση με πρωτεργάτη τον πρόεδρο. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι. Είναι ανοικτ΄2-3 μέτωπα. Η συγκέντρωση μας τώρα είναι στο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα».

Για την απόκτηση του Νασίρ Μάτσι:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιέφερε και κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Πιστεύω μπορεί να σκοράρει εύκολα, με πολλούς και διάφορους τρόπους και αυτό είναι σημαντικό για εμάς, για να μην επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος ο Φαμπρίτσιο».

Για τις μέχρι τώρα προσθήκες που έγιναν:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα δυο παιδιά που μπήκαν στην ομάδα, πιστεύω και η Τρίτη μας μεταγραφή θα είναι ωφέλιμη».

Για το αν θα γίνει και 4η προσθήκη:

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και με τον Σεμέδο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Είναι εκτός ο Πάρπας, είναι τιμωρημένος ο Ιτούα και ο Πιεράτσι που είναι τραυματίας. Περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει το MRI για να γνωρίζουμε πως θα είναι έτοιμος».