18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χρυσό τρίποντο για τον Απόλλωνα.Σταμάτησε το σερί της Ομόνοιας

Χρυσό τρίποντο για τον Απόλλωνα.Σταμάτησε το σερί της Ομόνοιας

By on 17 Ιανουαρίου, 2018 0 615 Views

Με γκολ του τ στο 28’ο Απόλλωνας κέρδισε την Ομόνοια 1-0 και επέστρεψε στις νίκες δίνοντας τέλος στο σερί της Ομόνοιας.Οι «γαλάζιοι» οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικράτησαν των «πράσινων» όπως και στον Α΄ γύρο με το ίδιο σκορ και έκαναν βαθμολογικό άλμα καθώς ανέβηκαν στην 2η θέση με 43 βαθμούς, (έχει αγώνα λιγότερο)όσους έχει και η ΑΕΚ της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες μετά τις τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και αφού μεσολάβησε η νίκη επί της Πάφου σε εξ αναβολής αγώνα. Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Η Ομόνοια υστέρησε επιθετικά, παρόλο που στάθηκε καλά κυρίως στο α΄ ημίχρονο, και σταμάτησε ένα σερί με τέσσερις νίκες. Οι «πράσινοι» τέλειωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 74΄ ο Γουίλιαμ Σοάρες με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ. Αυγούστη): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Σακέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα (57΄ Γιάκολις), Παπουλής (76΄ Ζελάγια), Σαρδινέρο (72΄ Σκέμπρι), Μάγκλιτσα.

Στον πάγκο: Κίσσας, Χατζηβασίλης, Σπόλιαριτς, Πίττας, Μ. Στυλιανού

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ι. Πέτεφ): Χριστοδούλου, Τζαϊλσον, Κατελάρης, Γουίλιαμ Σοάρες, Καντέ, Μαργκάσα (81΄Τζαρσίνιο), Άλεξ Σοάρες, Μαντούρο, Χριστοφή (87΄ Δημητρίου), Λόπες (70΄Μπρέβελντ), Νταρμπισάιαρ

Στον πάγκο: Αντωνίου, Παναγιώτου, , Φραγκέσκου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρδινέρο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γ. Σοάρες (2η κίτρινη)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσούκκας Αβραάμ

ΒΟΗΘΟΙ: Χρίστου Αριστείδης, Βίκτωρος Σωτήρης

4ος Διαιτητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Παρατηρητής Διαιτησίας:Δημητρίου Ανδρέας

ΘΕΑΤΕΣ: 2923 εισιτήρια