9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Καντέ είχε έμπνευση…και χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια

Ο Καντέ είχε έμπνευση…και χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια

By on 20 Ιανουαρίου, 2018 0 689 Views

Ο Καντέ είχε έμπνευση και οδήγησε την Ομόνοια σε σημαντική νίκη στο Τσίρειο με 3-2.Η ΑΕΛ είχε κάνει αρχικά ανατροπή και προηγήθηκε 2-1 αλλά στο Β’ημίχρονο η Ομόνοια πήρε το τρίποντο με τον Καντέ να ισοφαρίζει και να δίνει λίγο πριν το τέλος τη νίκη στην Ομόνοια μετά απο λάθος του Βοζίνια και έξυπνο μακρινό σουτ.

Το παιγνίδι ήταν αρκετά καλό και είναι αξιοσημείωτο ότι σημειώθηκαν δύο ανατροπές. Πρώτα η ΑΕΛ ανέτρεψε το 0-1 που είχε προηγηθεί η Ομόνοια με τον Νταρμπισάϊαρ στο 18’, με τους Αβραάμ στο 36΄και Αρουαμπαρένα στο 39’. Στο Β’ ημίχρονο ήταν η σειρά της Ομόνοιας που ήταν καλύτερη να φθάσει στην ανατροπή με τον Καντέ να χρίζεται δυο φορές σκόρερ. Πρώτα ισοφάρισε στο 60’ έστω και με δόση τύχης, και χάρισε την νίκη στην ομάδα του στο 86’ εκμεταλλευόμενος σφάλμα του Βοζίνια σκοράροντας σε κενή εστία από σαράντα περίπου μέτρα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που η ΑΕΛ δέχεται τρία τέρματα.
Η Ομόνοια πλησίασε έτσι στον ένα βαθμό την ΑΕΛ

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Σίλβα, Αβραάμ (56′ Αλταϊρ), Φιντέλις. Αρουαμπαρένα (81′ Μαύρου), Αϊρόσα, Σάσι, Μιτρέα, Γουίλερ, Μπενίτεθ (66′ Τόρες)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ι.Πέτεφ): Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Βύντρα, Καντέ, Μαργκάσα (46′ Αντόνια, 75′ Δημητρίου), Μαδούρο, Μπρέβελντ, Σοάρες, Χριστοφή, Λόπες (53′ Κιπιάνι), Ντάρμπισαϊαρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλεξ Σοάρες (3η), Αϊρόσα, Σασί (3η), Μαδούρο, Καντέ

Διαιτητής: Νικολαϊδης Χρίστος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης