3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Πάνοπλος στο ΓΣΠ για τη νίκη ο Απόλλωνας

By on 22 Ιανουαρίου, 2018 0 636 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, τη νίκη με τον Άρη και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Για τη νίκη με τον Άρη…
«Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και προχωράμε. Ένα τοπικό ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες αλλά το ζητούμενο είναι οι βαθμοί της νίκης., Η ομάδα είχε 67% κατοχή, 17 φάσεις δύο δοκάρια, ένα γκολ και χρειάστηκε η συμβολή του Βάλε για να πάρουμε τη νίκη»

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας κάνει πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καθαρίζει τα παιχνίδια…
«Δεν θεωρούμε ότι είναι θέμα που πρέπει να μας αγχώνει. Υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Στις πρώτες 15-16 αγωνιστικές η ομάδα σκόραρε κατά βούληση. Τώρα δεχόμαστε γκολ με το σταγονόμετρο αλλά δεν βάζουμε πολλά γκολ, είναι θέμα να μπει το δεύτερο γκολ. Όσο το σκορ είναι 1-0 κανείς δεν θα ανοιχθεί καθώς θα βρει και ο αντίπαλος ευκαιρίες όπως βρήκε και ο Άρης»

Για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ…
«Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, παιχνίδια τριπλής παραλλαγής, ανάμεσα σε δύο ομάδες από τις τρεις που διεκδικούν το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Αυτός που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του θα πάρει τη νίκη. Είναι δύο ντέρμπι που δεν θα κρίνουν τίποτα αλλά ίσως δώσουν προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες. Όλα τα παιχνίδια είναι έξι βαθμών, περισσότερο ψυχολογική ώθηση θα πάρει αυτός που θα αποκτήσει τους περισσότερους βαθμούς από τα δύο παιχνίδια. Θα πάμε στη Λευκωσία να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι στο 50-50 και ότι λεχθεί τώρα είναι καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο».
Για τα αγωνιστικά…
«Δεν θα έχουμε απουσίες, πάμε με ότι καλύτερο διαθέτουμε για να παλέψουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πίστη και πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι».

Για τον Άλεξ Ντα Σίλβα…
«Θα το δούμε αύριο. Είναι καθοριστική η αυριανή προπόνηση. Υπάρχει μια ενόχληση στο πόδι και θα δούμε πως θα ανταποκριθεί στην θεραπευτική αγωγή. Είναι αμφίβολος αλλά ευελπιστούμε να αγωνιστεί».

Για το θέμα ενίσχυση και για τον Μπεντόγια…
«Ουδέν νεότερο από το μέτωπο, δεν υπάρχει τίποτα».

Για τις εντάσεις στα τελευταία ντέρμπι..
«Δεν θέλω να επεκταθώ για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Μπορεί τώρα να είσαι ήρεμος και σε κάποια στιγμή να είσαι εκτός εαυτού. Πάντα τα παιχνίδια είναι τριπλής παραλλαγής και ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον κόσμο…
«Είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε σαν Απόλλωνας το μέτρο της ΚΟΠ. Η απάντηση θα δοθεί από το σύστημα της ΚΟΠ. Οι φίλοι του Απόλλωνα που αγόρασαν εισιτήρια για το παιχνίδι που αναβλήθηκε δικαιούνται επιστροφή χρημάτων με την προσκόμιση του αποκόμματος».