2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • K.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Φαίνεται μας παρεξήγησαν…(Προβληματισμός στην ΑΕΚ)

K.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Φαίνεται μας παρεξήγησαν…(Προβληματισμός στην ΑΕΚ)

By on 22 Ιανουαρίου, 2018 0 712 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ και ιδιαίτερα για το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ καθώς και για τον προβληματισμό του προέδρου της ομάδας,μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Για τον απόηχο του ντέρμπι…
«Ήταν μια φάση που έκρινε το παιχνίδι για την οποία ο ίδιος ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ ρωτούσε τους δημοσιογράφους. Η διαιτησία ήταν μεροληπτική, δεν δινόταν τίποτα στην ΑΕΚ, να παίρνουν κάρτες μόνο οι ποδοσφαιριστές μας, τα φάουλ το ίδιο, τον αρχηγός μας να βρίσκεται στο έδαφος μετά από αγκωνιά και να δέχεται παρατηρήσεις να σηκωθεί, με αποκορύφωμα την φάση του πέναλτι όπου ο Τέτε θα πρέπει να τιμωρηθεί».

Για τα παράπονα…
«Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι στο α΄ μέρος, ο αντίπαλος δεν μας έκανε φάση. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Στερήθηκε η δυνατότητα στην ομάδα μας να κρατήσει το προβάδισμα και να το εδραιώσει και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στην επανάληψη βρέθηκε να κρίνει την αναμέτρηση εκείνο το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Εφραίμ. Για να φτάσουμε μέχρι εκεί έπρεπε να προηγηθούν τα υπόλοιπα».
Έχετε παράπονα και για κάποιες κάρτες…
«Έχουμε παράπονα για όλη την αντιμετώπιση από την διαιτησία. Γίνεται φάουλ από τον Σόουζα, συνεχίζεται το παιχνίδι, γίνεται ένα λεπτό αργότερα από τον Λαμπάν και βγαίνει κάρτα».

Πως θα προχωρήσετε…
«Δεν θα μείνουμε στις τοποθετήσεις. Η πολιτική των χαμηλών τόνων έχει παρεξηγηθεί. Δεν θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε. Η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί για να προασπίσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του σωματείου».

Για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση…
«Στην θέση του δεν θα κάνατε τις ίδιες σκέψεις; Μια ομάδα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μπει σφήνα χωρίς να διαθέτει τα ίδια μέσα υστερώντας και σε επίπεδο μπάτζετ και τα βλέπουμε αυτά. Είναι προβληματισμένος. Αν και εφόσον προχωρήσει σε αποχώρηση θα ενημερώσουμε και τον κόσμο. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι».

Για την συνέχεια…
«Δυσκόλεψαν τα πράγματα. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι η ομάδα μας ευνοείται. Να κοιτάξουν όλοι τα στατιστικά, κάρτες, πέναλτι και αν δουν ποιας ομάδας ο αρχηγός απειλεί τον Φλοριάν στον πίνακα των σκόρερ με τα συνεχόμενα πέναλτι».