7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Δεν μηδενίζουμε τη πορεία που κάναμε για μια άσχημη εμφάνιση

ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Δεν μηδενίζουμε τη πορεία που κάναμε για μια άσχημη εμφάνιση

By on 23 Ιανουαρίου, 2018 0 405 Views

Για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο πρόεδρος των «μαυροπρασίνων», Κώστας Σεραφείμ.

Για την συντριβή από τον Ερμή:

«Ήταν μια άσχημη εμφάνιση, με αποτέλεσμα να έρθει αυτός ο διασυρμός από το πρώτο ημίχρονο. Όταν προσπαθείς να ενισχύσεις την ομάδα και από τη στιγμή που αγωνίζονταν και τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα από την αρχή του αγώνα και είχαμε μια κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, απογοητεύεσαι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο και το παιχνίδι τελείωσε».

Για τη συνέχεια:

«Τα πράγματα εξ αρχής ήταν δύσκολα για εμάς. Μαζέψαμε κάποιους βαθμούς που μας έδωσαν ελπίδες για παραμονή. Θεωρώ πως ο απευθείας υποβιβασμός θα κριθεί στο φινάλε. Ελπίζω τα μεταγραφικά αποκτήματα να εγκλιματιστούν το συντομότερο».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα:

«Πρέπει να προσαρμοστούν όλοι άμεσα στις συνθήκες του Ολυμπιακού για να διεκδικήσουμε τη παραμονή μας. Χθες το πρώτο ημίχρονο, λυπούμαι που το λέω, είδαμε μια ομάδα χωρίς πάθος».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή:

«Μετά από μια άσχημη εμφάνιση, είναι φυσιολογικό ένας προπονητής να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν συζητήθηκε ούτε τέθηκε θέμα προπονητή. Δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τη πορεία που κάναμε μέχρι τώρα για μια άσχημη εμφάνιση».