5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σταθερότητα, συνέπεια και διάρκεια το ζητούμενο για την Ομόνοια

Σταθερότητα, συνέπεια και διάρκεια το ζητούμενο για την Ομόνοια

By on 25 Ιανουαρίου, 2018 0 779 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το θέμα με τον Κατελάρη και τη μεταγραφή του στη Λούγκο…

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με στόχο να επιτευχθεί η συμφωνία. Δεν υπάρχει κατάληξη ακόμη. Για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή παίζουν ρόλο πολλά σημεία. Θα ενημερώσουμε επίσημα όταν υπάρχει κατάληξη».

Αν σχετίζεται με την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ, το θέμα της παραχώρησης του Κατελάρη…

«Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά όπως είχε σχεδιαστεί. Δεν σχετίζεται με το θέμα του Κατελάρη».

Για την περίπτωση του Σόλομον…

«Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε. Συστήνουμε ακόμα λίγο χρόνο υπομονή. Όταν υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό θα μιλήσουμε. Μας έχει μείνει μια κίνηση για τον Γενάρη. Η απόφαση έχει ληφθεί για το που θα ενισχυθούμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν σχετίζεται με το θέμα Κατελάρη».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τη βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια…

«Το γεγονός ότι σταδιακά μειώνουμε τις αποστάσεις από τις υπόλοιπες ομάδες δημιουργεί προϋποθέσεις για να μπορούμε σε πορεία επανεδιεκδίκησης των στόχων μας. Έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέραν από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, Υπάρχει ακόμα δρόμος, φτάνει να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Υπάρχει ατομική και ομαδική βελτίωση και για αυτό οι επιδόσεις είναι καλύτερες σε σχέση με τα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Η έλλειψη σταθερότητας είναι κάτι που εντόπισε ο κ. Πέτεφ και μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές επικεντρώνονται σε αυτό τον τομέα».

Για την καλύτερη αξιοποίηση του ρόστερ…

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που με την αγωνιστική τους παρουσία τον αφήνουν ικανοποιημένο. Αυτή είναι η λογική του: «Δείξετε μου και θα παίζετε». Καλύπτουμε μέρος από το χαμένο έδαφος, όμως είμαστε πίσω από τους στόχους μας. Η βελτίωση είναι σημαντική, όμως ο πήχης είναι ακόμα πιο ψηλά. Σταθερότητα, συνέπεια και διάρκεια. Αυτά θέλουμε και σε αυτά δουλεύουμε».

Για τον Εκίθα…

«Προπονείται κανονικά Το πότε θα χρησιμοποιηθεί είναι θέμα του προπονητή. Ο στόχος είναι σταδιακά να μπει στην ομάδα. Είναι θετικό το ότι προπονείται κανονικά χωρίς να έχει ενοχλήσεις».

Για τον Κανού…

«Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα»

Για τον Αντόνια…

«Προπονείται κανονικά».

Για το θέμα με τον Ράουφμαν…

«Δεν τίθεται αποχώρησης. Αυτό που γίνεται είναι ότι αξιολογείται η πιθανότητα να μετακινηθεί σε άλλο πόστο. Δεν έχει παρθεί άλλη απόφαση».

Για τον κόσμο και την προσέλευση ενόψει Νέας Σαλαμίνας…

«Μετά τις τελευταίες νίκες άρχισε να πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μείναμε ζωντανοί στην προσπάθεια να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση των στόχων μας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο».