8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • A.ΠΑΝΤΕΛΗ:Ότι ζήτησε ο προπονητής πήραμε..(Σύσκεψη για την ταυτοποίηση)

A.ΠΑΝΤΕΛΗ:Ότι ζήτησε ο προπονητής πήραμε..(Σύσκεψη για την ταυτοποίηση)

By on 29 Ιανουαρίου, 2018 0 829 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ανδρέας Παντελή.

«Προσπαθήσαμε να γίνουμε περισσότεροι. Έχουμε τελειώσει και διαμορφώθηκε το ρόστερ για το υπόλοιπο της περιόδου. Έχουμε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άλβες. Έχουμε μια καταρχήν συμφωνία για να αποχωρήσει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι κινήσεις που έγιναν ήταν με την σύμφωνο γνώμη του προπονητή, αυτά ζήτησε για να ενισχυθεί το ρόστερ».

Είναι ολοφάνερο ότι προσπαθήσατε να ενισχυθείτε επιθετικά…
«Πρώτος στόχος ήταν να ενδυναμωθεί η ομάδα επιθετικά καθώς νιώθαμε και ξέραμε ότι υπήρχε μια δυστοκία στο τελείωμα των πολλών ευκαιριών και μετά να δούμε πως θα πήγαινε η υπόθεση με τον Σιεχού. Παρόλο που συζητούσαμε για ανανέωση το ξέραμε ότι ήταν στο 50-50 η παραμονή του. Άνοιξε ένα θέμα με την αποχώρηση του, ενώ ήτα και η αποχώρηση Μπανταλόφσκι. Έχοντας και τον τραυματισμό του Αρτυματά έπρεπε να φέρουμε και παίκτη που να παίζει και στο κέντρο της άμυνας. Ο Στρούνα έχει καλό βιογραφικό, έπαιξε και Εθνική Σλοβενίας».

Για την ενίσχυση στο κέντρο…
«Ο προπονητής πέραν της επιθετικής ενίσχυσης ζήτησε και ενίσχυση στο κέντρο με ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Ιγκιεμπόρ είναι καλός ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ομάδας. Έγιναν προσθήκες εκεί που θέλαμε βελτίωση και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν η βελτίωση είναι αρκετή για να βγάλουμε περισσότερα».

**«Έχουμε αρκετούς νεαρούς Κύπριους αλλά είναι γρήγορα να τους ρίξουμε στα βαθιά. Έπρεπε να στηριχθούμε στους ξένους. Επωμίστηκαν το μεγαλύτερο βάρος και ήταν φυσικό επακόλουθο οι τραυματισμοί. Ελπίζουμε με την επιστροφή όλων και με τους νέους να μπορέσουν κάποιοι να πάρουν ανάσες γιατί αρχίζει και η δεύτερη φάση σε λίγο καιρό που θα είναι ποιοτική».

Τώρα παίζεται ξανά με την Πάφο από την οποία χάσατε βαθμούς στον α΄ γύρο…
«Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά χάσαμε δύο βαθμούς εκτός προγράμματος. Τώρα παίζουμε ξανά, η Ανόρθωση είναι ψηλά και όσο καλή ομάδα και να είναι η Πάφος πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Πως βλέπετε τα πράγματα τώρα που ολοκληρώθηκαν και οι εκκρεμότητες…
«Έχουν ένα προβάδισμα ο Απόλλωνας και το ΑΠΟΕΛ αλλά ακόμα και η ΑΕΛ και η Ομόνοια με την διαφορά που έχουν είναι κοντά. Αν μπούμε με αυτές και με μικρότερες διαφορές στα πλέι οφ θα είναι διαφορετικό από τα τελευταία χρόνια όπου η 6η ομάδα δεν διεκδικούσε τίποτα. Με αυτές τις διαφορές όλοι θα έχουν στόχους να διεκδικήσουν».

Για τον Παπαγεωργίου…
«Είναι ένας νεαρός πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο του Εθνικού, μας ενδιαφέρει αλλά ως εκεί. Θα δούμε μέχρι τον Μάιο αν ο Εθνικός θέλει να τον παραχωρήσει. Είναι νωρίς ακόμα».

Για το μέτρο της ΚΟΠ στην διάθεση εισιτηρίων…
«Έχει θεσπιστεί ένα μέτρο το οποίο είναι ημίμετρο ουσιαστικά. Μπορεί να διορθώσει κάποια πράγματα αλλά στην ουσία δεν διορθώθηκε τίποτα. Αυτό αφορά τις μεγάλες ομάδες και δεν συμφωνούνε οι μεγάλες ομάδες με τον τρόπο που λειτουργεί. Οι ομάδες δεν έχουν συμφωνήσεις πως θα γίνεται η ταυτοποίηση. Ο τρόπος λειτουργίας του δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα. Αύριο θα γίνει η συνάντηση με τα υπόλοιπα μεγάλα σωματεία που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής».