5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ηρεμία και καθαρό μυαλό περιμένει ο Απόλλωνας το ντέρμπι

Με ηρεμία και καθαρό μυαλό περιμένει ο Απόλλωνας το ντέρμπι

By on 30 Ιανουαρίου, 2018 0 696 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104 ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη θέση που θα πάρει o Μάρκοβιτς που αναμένετο σήμερα στην Κύπρο:

«Θα αντικαταστήσει τον Μπεντόγια που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ασχολούμαστε εδώ και 5-6 εβδομάδες με τον Μάρκοβιτς μπορεί σχολαστικά., λειτούργησαν και κάποιες συγκυρίες με το μέρος μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δεν είναι μόνο το τι του προσφέρεις, είναι και το τι έχει ενώπιων του ο ποδοσφαιριστής. Αυτό που δελέασε τον κ. Αυγουστή είναι πως αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις του άξονα».

Για το αν έγινε οικονομική υπέρβαση για να αποκτηθεί:

«Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε για να αποκτήσουμε τον ποδοσφαιριστή. Τον αξιολογήσαμε και τον θέλαμε από το καλοκαίρι».

Για την πιθανότητα να γίνει περαιτέρω ενίσχυση:

«Όσο διανύουμε τη μεταγραφική περίοδο τα πάντα είναι ανοικτά όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τα περιθώρια για να βρούμε κάτι καλό, γίνεται πιο δύσκολο. Η προσοχή μας είναι στο αυριανό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είμαστε ήρεμοι. Γνωρίζουμε καλά πως το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με το αυριανό δεν θα έχουν καμία σχέση. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Η πίεση και το άγχος θα είναι στο ΑΠΟΕΛ. Έχουμε καθαρό μυαλό και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι».

Για το ότι ο Φώτης Παπουλής θα σπάσει το φράγμα των 200 συμμετοχών:

«Βρίσκεται εδώ και χρόνια στην ομάδα. Είναι τεράστια στιγμή για τον ίδιο, ευελπιστούμε πως το αυριανό ρεκόρ του θα συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση».

Για τον Μακρίδη:

«Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα όπως και ο Αγγελή».

Για την προπώληση:

«Θα είναι υπερπλήρης η Δυτική. Πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος πως είναι ένα παιχνίδι μοιρασμένο στη μέση. Θέλουμε στήριξη 90 λεπτά, είμαι σίγουρος πως δεν θα συμβεί το παραμικρό».