17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μια Ομόνοια απo το παρελθόν…Συνέτριψε τη Ν.Σαλαμίνα

Μια Ομόνοια απo το παρελθόν…Συνέτριψε τη Ν.Σαλαμίνα

By on 30 Ιανουαρίου, 2018 0 1090 Views

Μια Ομόνοια απο τα παληά με επιθετικό πνεύμα και αποτελεσματικότητα επικράτησε με 5-1 της Νέας Σαλαμίνας στο ΓΣΠ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Επιβλητική η νίκη των «πρασίνων» που καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι και συνεχίζουν το κυνήγι της εξόδου στην Ευρώπη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ματ Νταρμπισάιαρ. Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ, σκοράροντας στο 3, στο 17΄ και στο 59΄. Δίκτυα βρήκαν και οι Λόπες (45΄+1) και Κιπιάνι (90΄), με τον Ρώσο να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της Ομόνοιας. Για τη Νέα Σαλαμίνα που παραμένει σε δύσκολη θέση σκόραρε ο Κορέια στο 22΄.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το ΄ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Βεσελόφσκι για διαμαρτυρία.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ (45΄+3 Χριστοδούλου), Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Βύντρα, Καντέ, Μαδούρο (46΄ Κιπιάνι), Μπρέεβελντ, Χριστοφή, Μαργκάσα, Λόπες (78΄ Δημητρίου), Νταρμπισάιαρ

Στον πάγκο: Αλβμπόγκε, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Εκίθα, Τζαρσίνιο, Κατσαντώνης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Καρώ, Βοσκανιάν, Κορέια, Νταμάχου (45΄+4 Κίρεφ), Ρέινολντς (80΄ Νουρ), Λεμέσιος, Τιάγκο, Ελουντού, Καρλάο (88΄ Πόλιανετς)

Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Σεργίου, Μακρίεφ, Κυπριανού, Κωστή, Σιαθάς, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νεόφυτος Νεοφύτου (Νίκος Καλησπέρας – Χρίστος Ε. Χρίστου), 4ος: Αβραάμ Τσούκκας, Παρ.: Κώστας Καπιτανής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαδούρο (3η), Μπρέεβελντ, Χριστοφή / Κορέια, Βοσκανιάν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βεσελόφσκι

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 5.170