18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΧΑΗΛ:θα διεκδικήσουμε ότι διακαιούμαστε .Κάποιοι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στην Α’ κατηγορία

ΜΙΧΑΗΛ:θα διεκδικήσουμε ότι διακαιούμαστε .Κάποιοι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στην Α’ κατηγορία

By on 30 Ιανουαρίου, 2018 0 468 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Χρύσης Μιχαήλ στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα με 2-1 απέναντι στην ΑΕΛ.

“Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν χαροποιεί κανέναν στον Ολυμπιακό. Επειδή προηγήθηκε η ΑΕΛ έπρεπε να ρισκάρουμε. Από το πρώτο γκολ προσπαθήσαμε να πιέσουμε και αφήσαμε ανοικτούς χώρους στην άμυνα. Ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα δεύτερο γκολ. Το σημαντικό ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν τα παράτησαν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να μειώσουμε πιο νωρίς, ώστε να έχουμε χρόνο στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός μέχρι τέλος θα παλέψει, θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στην Α’ κατηγορία. Αυτοί όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα παλέψουμε, θα διεκδικήσουμε το κάθε τι που διακαιούμαστε μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι μαχητές. Να ξέρουν ότι θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Τους έχουμε ανάγκη και στα επόμενα παιχνίδια. Να ξέρουν ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και καλή συνέχεια”.