2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Διερωτάστε γιατί φωνάζει ο Ολυμπιακός, η Αλκή και η Νέα Σαλαμίνα αυτή την αγωνιστική;

Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Διερωτάστε γιατί φωνάζει ο Ολυμπιακός, η Αλκή και η Νέα Σαλαμίνα αυτή την αγωνιστική;

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 870 Views

Για την ήττα από την ΑΕΛ, τη διαιτησία και το τι μέλλει γενέσθαι στον Ολυμπιακό μίλησε στον Super Sport FM ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Σεραφείμ.

Για τη δήλωσή του ότι κάποιοι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στην α’ κατηγορία: «Τι να πούμε. Αυτό που βλέπουμε σε διάφορα παιχνίδια, μας οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα. Το τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Επαληθεύονται τα όσα ακούμε τον τελευταίο καιρό. Διερωτάστε γιατί φωνάζει ο Ολυμπιακός, η Αλκή και η Νέα Σαλαμίνα αυτή την αγωνιστική; Δεν υπονοώ ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια φταίει ο αντίπαλος. Δεν μας φταίει σε τίποτα η ΑΕΛ. Το παιχνίδι χθες ήταν για να μην πάρει βαθμούς ο Ολυμπιακός, η Αλκή και η Σαλαμίνα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, ήταν να μην πάρουν βαθμό αυτές οι ομάδες. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα. Λέμε αυτά που βλέπουμε. Γιατί τις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται λάθη σε συγκεκριμένες ομάδες;»

Για το αν υπάρχει σχέδιο να πέσει ο Ολυμπιακός: «Δεν ξέρω αν θέλουν να ρίξουν τον Ολυμπιακό, την Αλκή και τη Σαλαμίνα, αλλά με τις δηλώσεις του Φανιέρου και του Δημοσθένους πιστεύω ότι κάτι υπονοούσε. Ο Φανιέρος είπε ότι αν χάσει ο Ολυμπιακός από την ΑΕΛ θα πέσει κατηγορία. Γιατί δηλαδή να υποβιβαστούμε; Δηλαδή θεωρεί δεδομένο ότι θα χάσουμε από τον Άρη».