2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ο κατήφορος για την Τσέλσι δεν τελειώνει

By on 6 Φεβρουαρίου, 2018 0 618 Views

Δεύτερη διαδοχική συντριβή για την Τσέλσι, αυτή τη φορά με 4-1 στο «Vicarage Road» από τη Γουότφορντ. Βασικοί Καρνέζης, Χολέμπας, με δέκα παίκτες από το 30′ οι Μπλε.

Κατηφόρα για την Τσέλσι και δεύτερη διαδοχική συντριβή! Επειτα την εντός έδρας ήττα – σοκ με 3-0 από τη Μπόρνμουθ, οι Μπλε διασύρθηκαν και στο «Vicarage Road» με 4-1 από την Γουότφορντ. Μάλιστα, οι Χόρνετς έσπασαν την κατάρα, αφού κέρδισαν την Τσέλσι για πρώτη φορά έπειτα από 19 χρόνια! Βασικοί οι Καρνέζης, Χολέμπας, με τον διεθνή γκολκίπερ να έχει δυο σημαντικές επεμβάσεις. Μοναδικό ελαφρυντικό για την ομάδα του Κόντε το γεγονός πως η ομάδα του έπαιζε με δέκα παίκτες από το 30′ λόγω αποβολής του Μπακαγιόκο. Στο +1 από την Τότεναμ και στο +5 από Αρσεναλ οι Μπλε.

Η Γουότφορντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά τους Μπλε και τους ανάγκαζε στο εύκολο λάθος. Ο Μπακαγιόκο υπέπεσε σε διαδοχικά λάθη, αλλά τόσο ο Ριτσάρλισον όσο και ο Ντίνι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 30′ οι Μπλε έμειναν με δέκα παίκτες, μιας και ο Μπακαγιόκο σε πέντε λεπτά… φρόντισε να δεχθεί δυο κίτρινες κάρτες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο 41′ κέρδισαν πέναλτι. Ο Γιάνμαατ έκανε την πάσα, ο Ντεουλοφέου πρόλαβε τον Κουρτουά, ανατράπηκε και ο Ντίνι από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-0! Η Γουότφορντ πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά ο Κουρτουά νίκησε τόσο τον Ριτσάρλισον όσο και τον Ντίνι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Τσέλσι είχε το πρώτο σουτ εντός στόχου στο 81′ αλλά το πλασέ του Σεσκ μπλόκαρε ο Καρνέζης. Ενα λεπτό αργότερα ήρθε η ισοφάριση με υπέροχο σουτ του Αζάρ!

Κι όμως η αντίδραση της Γουότφορντ ήταν φανταστική! Στο 84′ Γιάνμαατ και Περέιρα συνδυάστηκαν εξαιρετικά και ο Ολλανδός πέτυχε το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντίνι άνοιξε ωραία τον διάδρομο για τον Ντεουλοφέου και ο Ισπανός με άψογο τελείωμα σημείωσε το 3-1! Στις καθυστερήσεις ο Περέιρα με ιδανικό σουτ διαμόρφωσε το 4-1.

Γουότφορντ: Καρνέζης, Πρεντλ, Χολέμπας, Μαριάπα, Γιάνμαατ, Ζίγκελαρ, Ντουκουρέ, Καπουέ, Ντεολοφέου (89’ Καρίγιο), Ριτσάρλισον (65’ Περέιρα), Ντίνι (90+3’ Γκρέι)

Τσέλσι: Κουρτουά, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Τζαμπακόστα, Καντέ, Μπακαγιόκο, Γουίλιαν (34’ Φάμπρεγας), Πέδρο (64’ Ζιρού), Αζάρ