6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ακολουθεί από κοντά ο Απόλλωνας με διπλό στο Μακάρειο

Ακολουθεί από κοντά ο Απόλλωνας με διπλό στο Μακάρειο

By on 7 Φεβρουαρίου, 2018 0 3650 Views

Ανεβάζοντας απόδοση στο β΄ημίχρονο διάσπασε την άμυνα της Δόξας και λύγισε τον Χατζηφραγκίσκου,με γκολ των Μαγκλίτσα και Παπουλή ο Απόλλωνας επικράτησε με 2-0 της Δόξας και επέστρεψε στις νίκες, μειώνοντας στους δυο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Ο αγώνας:

Αναμενόμενο το σκηνικό στο Μακάρειο με τον Απόλλωνα να είναι η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την Δόξα να συμμαζεύεται στα μετόπισθεν και να ψάχνει κάποια αντεπίθεση για να κάνει τη ζημιά. Οι «γαλάζιοι» είχαν την υπεροχή αλλά τα χαλούσαν στη τελική προσπάθεια. Ενδεικτικό το ότι η μεγαλύτερη τους ευκαιρία καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, με τον Μαγκλίτσα που ήταν αρκετά δραστήριος να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω. Στο 38ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφθασαν μια ανάσα από το γκολ όταν ο Σκέμπρι κατέβασε ανενόχλητος τη μπάλα μπροστά από τον Χατζηφραγκίσκου αλλά ο Μουκτάρης έβαλε σωτήρια το πόδι του.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας, το κατάφερε στην πρώτη του προσπάθεια στην επανάληψη. Στο 48ο λεπτό ο Χατζηφραγκίσκου απέκρουσε ασταθώς το δυνατό σουτ του Άλεφ και ο Μαγκλίτσα στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό με την Δόξα να φθάνει τρεις φορές κοντά στην ισοφάριση αλλά οι προσπάθειες των Σαντίκ, Ενινφούλ και Κάρλος δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας με δυο απανωτές αποκρούσεις στέρησε το γκολ από τους Μαγκλίτσα και Ζελάγια αλλά στο 74ο λεπτό δεν υπολόγισε καλά τη φάση στη μπαλιά του Μαγκλίτσα και ο Παπουλής που ακολούθησε τη φάση σκόραρε, ζευγαρώνοντας τα γκολ του Απόλλωνα. Στο ντεμπούτο του ο Μάρκοβιτς σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ενινφούλ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλας Νεοκλέους.

ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργος Σάββα, Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Μπα, Μουκτάρης, Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος(79΄ Σισοκό), Πίκολι, Ιωάννου, Ζατλ(60΄ Ναρ), Ενινφούλ, Σαντίκ(79΄ Κιφουετί), Πουτζιουρής.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Ζάντερ, Σακέτι, Άλεφ, Άλεξ(46΄ Ζελάγια), Γιάκολις, Σκέμπρι(46΄ Παπουλής), Μαγκλίτσα(75΄ Μάρκοβιτς).