6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Πήρε φόρα χωρίς φρένα η Ομόνοια.Νέα νίκη με τριάρα

By on 10 Φεβρουαρίου, 2018 0 3690 Views

Ο Βύντρα που μέχρι τον Γεννάρη ήταν ξεγραμμένος…σήμερα άνοιξε το δρόμο για τη νέα νίκη της Ομόνοιας που συνέχισε την αντεπίθεση της και πλέον περιμένει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για να δώσει απαντήσεις για τις αντοχές της .

Η Ομόνοια λοιπόν με μια… ζωγραφιά του Λούκας Βύντρα και δυο γκολ από τους Λόπες και Σόλομον πήρε τη νίκη με νίκη με 3-0 επί του Άρη. Ξέφρενος ο ρυθμός από τα πρώτα στάδια του αγώνα, με τον Ντάρμπισαϊαρ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Νουρεντινίσκι σε ένα… εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο. Ακολούθησαν άλλες δυο καλές στιγμές με τον Άγγλο φορ και τον Λόπες για το «τριφύλλι» πριν ο Λούκας Βύντρα με ένα ασύλληπτο γυριστό σουτ στο 7΄ δώσει προβάδισμα στο «τριφύλλι». Στον Άρη πήγαν να αντιδράσουν άμεσα και έφθασαν μια ανάσα από την ισοφάριση αφού στο 8ο λεπτό ο Εγγλέζου με δυνατό σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Εγγλέζου. Ο «τρελός» ρυθμός συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, με τον ανανεωμένο Βύντρα να έχει νέα καλή στιγμή στο 11΄ με κεφαλιά για να σκοράρει ενώ ο πανύψηλος Ταποκό έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω στο 19΄ με κεφαλιά. Η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ στο πρώτο μέρος αν ο Ράφα Λόπες ήταν πιο εύστοχος στη τελική του προσπάθεια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» όταν στο 51΄ ο Λόπες βρήκε υπέροχα τον Ντάρμπισαϊαρ με κάθετη πάσα αλλά το τελείωμα του Άγγλου φορ δεν ήταν καλό. Με το σκορ να παραμένει στο 1-0, ο Άρης έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα αλλά προτού οι γηπεδούχοι κυριευτούν από το άγχος, ο Λόπες έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ στο 62ο λεπτό ενώ στο 88ο λεπτό ο Σόλομον πέτυχε το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι» στο στήθος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημητρίου, Σοάρες/Ταποκό, Φράγκος, Μαμμίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκας Σωτηρίου.

ΒΟΗΘΟΙ: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αριστείδης Χρίστου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Δημητρίου, Μαργκάσα, Γουίλιαμ, Βύντρα, Μαδούρο, Σοάρες, Λόπες(69΄ Σόλομον), Χριστοφή(46΄ Κιπιάνι), Τζαρσίνιο, Ντάρμπισαϊαρ(83΄ Κανού).

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ντρομπάροφ(69΄ Αζίζ), Μαμμίδης, Ράντου, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκος(79΄ Πάγκαλος), Εγγλέζου(74΄ Μαλεκκίδης), Ταποκό, Μαραγκουδάκης.