28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

By on 11 Φεβρουαρίου, 2018 0 5457 Views

Σαφώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Είδαμε επικίνδυνες καταστάσεις αλλά όχι ξεκάθαρες ευκαιρίες από τον Απόλλωνα. Στην επανάληψη είχαμε ευνοϊκές προϋποθέσεις, είχαμε την ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι και την φάση με τον Φλοριάν που θέλω να δω ξανά γιατί δεν ξέρω αν υπήρχε πέναλτι. Άνοιξε το τείχος και δεχθήκαμε το γκολ, δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Κάτι συμβαίνει στο Τσίρειο και δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο γκολ τελείωσαν τα πάντα. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Για τον κόσμο είναι μια μαύρη μέρα αλλά θα επανέλθουμε δριμύτερη. Είναι δύσκολη κατάσταση, μειονεκτούμε και από ΑΠΟΕΛ και από Απόλλωνα αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλος. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, είναι συναρπαστική η σεζόν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

Για την προσπάθεια για τον τίτλο που δυσκολεύει…
«Το ξέραμε ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι δύσκολη η κατάσταση. Είμαστε έξι βαθμούς από τον Απόλλωνα και οχτώ από την κορυφή. Πρέπει να κάνουμε αρκετές νίκες, δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την διαφορά».