27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ:Λάθος αντίδραση και συμπεριφορά από τον Δώνη

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ:Λάθος αντίδραση και συμπεριφορά από τον Δώνη

By on 12 Φεβρουαρίου, 2018 0 499 Views

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και τα όσα ακολούθησαν μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Για το ματς: «Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες απέναντι στο ΑΠΟΕΛ να μπορέσουν να ισοφαρίσουν μετά από ένα 2-0. Δικαιούμασταν τον ένα βαθμό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, κακά τα ψέματα.

Εμείς είμαστε αντικειμενικοί, βλέπουμε την αλήθεια. Υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης, φάνηκε και στα τελευταία λεπτά. Αυτή η εμφάνιση μόνο περήφανους μπορεί να μας κάνει. Η συνέχεια θα είναι ευοίωνη για μας».

Για τη συνέχεια: «Η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε αδικεί την ομάδα και τους παίκτες. Φαίνεται ότι πλέον απέκτησε τη χημεία που χρειάζεται. Μετά το 2-2 ίσως πιστέψαμε για κάτι περισσότερο, δεν κλειστήκαμε πίσω κι αυτό μας τιμάει. Η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Θα πάμε στο Μακάρειο για το παιχνίδι με τη Δόξα για να δώσουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα όσα έγιναν και λέχθηκαν μετά τον αγώνα: «Συμφωνώ με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ ότι υπήρχαν 90 λεπτά κάμερες και μικρόφωνα ανοικτά. Έγιναν προκλήσεις, δεν θα κρυφτούμε. Αναμένουμε από επαγγελματίες να έχουν πιο ψύχραιμη αντίδραση. Δεν είναι το μοναδικό γήπεδο που ακούγεται ότι ακούγεται. Δεν ήταν 90 λεπτά, ήταν σε κάποιες φάσεις. Δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύρο. Κακώς ακούστηκαν όσα ακούστηκαν για τον Δώνη, αλλά η αντίδρασή του ήταν λανθασμένη. Ούτε ήταν σωστή η συμπεριφορά από έναν συνάδελφο προς τον άλλον. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Τέτοιες συμπεριφορές βοηθάνε να πάμε μπροστά. Αν πάμε εκτός έδρας κι έχουμε προκλήσεις και ο προπονητής μας αντιδράσει με τέτοιο τρόπο, θα τα βάλουμε με τον προπονητή μας».