4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο πρόεδρος της Πάφου Χρ.Γλυκής δεν γνώριζε για τις δηλώσεις του Ντουπόβ…

Ο πρόεδρος της Πάφου Χρ.Γλυκής δεν γνώριζε για τις δηλώσεις του Ντουπόβ…

By on 13 Φεβρουαρίου, 2018 0 656 Views

Ο πρόεδρος του σωματείου της Πάφου, Χρίστος Γλυκής, μίλησε στον supersporfm 104 για όλα όσα αφορούν την ομάδα και τον απόηχο από την δήλωση του κ. Ντούμποβ.

Για τη συνέντευξη του κ. Ρομάν Ντούμποβ σχετικά με το ΑΠΟΕΛ:

«Για την δήλωση, δεν γνωρίζαμε ότι θα γινόταν τοποθέτηση του κ. Ντουμπόβ στο επίσημο σάιτ της ιστοσελίδας. Δεν είχα ενημερωθεί. Από εκεί και πέρα θα έρθουμε σε επαφή μαζί του για να δούμε τους λόγους που έγινε αυτό και θα τοποθετηθούμε περαιτέρω. Η διαχείριση του σάιτ γίνεται από άνθρωπο της εταιρείας. Δεν μπορώ να σχολιάσω οτιδήποτε, είναι ελεύθερος άνθρωπος να πει την άποψη του. Θα συναντηθούμε μαζί του γιατί οι δηλώσεις του αναρτήθηκαν στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας».

Για τις αναφορές του κ. Ντούμποβ:

«Θέλω να πιστεύω ότι οι τοποθετήσεις του κ. Ντούμποβ ήταν για να προφυλάξει την επένδυση του και όχι οτιδήποτε άλλο. Θέλω να πιστεύω ακόμη ότι τα πυρά δεν ήταν συγκεκριμένα για το ΑΠΟΕΛ. Επίσης, θέλω να πιστεύω πως όλος αυτός ο Ντόρος δεν γίνεται επειδή ήταν το ΑΠΟΕΛ».

Για τις σχέσεις της Πάφου με το ΑΠΟΕΛ:

«Σαν Πάφος δεν έχουμε τίποτα ενάντια στο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα σωματείο με ένδοξη ιστορία. Έχουμε αγαστή συνεργασία με το ΑΠΟΕΛ. Η φιλοξενία μας ήταν άψογη. Από εκεί και πέρα συνέβησαν κάποια παρεξηγήσεις στη διάρκεια του αγώνα. Με ικανοποιεί ότι έζησε με τόση ένταση το παιχνίδι ο κ. Δώνης. Αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα μας».

Για την διαιτησία του αγώνα με τη Πάφο:

«Προσωπικά πρέπει να πω ότι η διαιτησία δεν ήταν και η χειρότερη που υπήρξε. Έγιναν κάποια λάθη αλλά δεν υπήρχε κάτι που να μπορέσει να στηριχθεί και να κάνει αυτές τις δηλώσεις».

Για τον Στίβεν Πρέσλι:

«Είναι ένας επαγγελματίας προπονητής, πίστεψε στις ικανότητες τις δικές του και της ομάδας. Έχει δώσει ένα χαρακτήρα νικητή στους παίκτες. Η συνταγή είναι πολύ καλή, τα παιδιά νιώθουν πολύ ικανοποιημένοι για τον τρόπο που τους προσεγγίζει».

Για τον Μπεριγκό:

«Είναι από τις περιπτώσεις που εκπλήξει και λες πως και ήρθε στην Κύπρο. Είναι ακριβή μεταγραφή. Είναι αυτό που θέλαμε, η έτοιμη λύση. Είναι ένα επίτευγμα του τεχνικού διευθυντή μας. Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, είναι κόσμημα στα γήπεδα μας».

Για τον Ντορμπίνσκι:

«Έχει αποδεσμευτεί,. Ζήτησε ο ίδιος να φύγει. Δεν μπόρεσε το παιδί να προσαρμοστεί. Δεν του βγήκε κάτι στην Κύπρο. Λύθηκε η συνεργασία, ήταν απρόσμενο, αναπάντεχο».

Για τον Χόριτς:

«Ο Χόριτς κάνει αποθεραπεία, αναμένουμε τα αποτελέσματα και θα πράξουμε αναλόγως. Είναι μια περίπτωση δανεικού. Είναι μεγάλη μεταγραφή, είχαμε προσδοκίες περισσότερες, ήρθε ο τραυματισμός του».

Για τον Βάλντο:

«Ο Βάλντο τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός 3-4 εβδομάδες γιατί μπήκε το πόδι του στον νάρθηκα».