26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024

Έκανε απλά το καθήκον της η ΑΕΚ

By on 14 Φεβρουαρίου, 2018 0 9333 Views

Η ΑΕΚ νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τον Άρη, με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το 4-0 που επικράτησε στην «ΑΡΕΝΑ» εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Το παιχνίδι:

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαλαρό ρυθμό και με λίγες φάσεις αλλά με δύο γκολ! Η ΑΕΚ κράτησε χαμηλό τέμπο, με τον Άρη να προσπαθεί να «κτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άνοιξε το σκορ στο 27’ μετά από ένα γύρισμα του Ευσταθίου με τον Μαραγκουδάκη να προλαβαίνει την άμυνα της Λάρνακας και με κοντινό πλασέ να «νικά» τον Γιωργαλλίδη. Η ΆΕΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα και συγκεκριμένα πέντε λεπτά αργότερα στο 32’ με εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στον Τρισκόφσκι και τον Τομάς με τον Σκοπιανό να πλασάρει πολύ όμορφα για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια… επανάληψη του πρώτου. Τα πάντα είχαν κριθεί. Αργός ρυθμός, λάθη εκατέρωθεν και καμία όρεξη να επιτεθεί και να βάλει πίεση κάποια ομάδα. Η πρώτη φάση ήρθε στο 67’ με σουτ του Τομάς. Μέσα στο αργό ρυθμό ένα σουτ του Αντωνιάδη και μια ασταθής απόκρουση του Μιχαήλ έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουσιά να χρηστή σκόρερ στο 81’.

Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στα επόμενα παιχνίδια. Ο Άρης στην «μάχη» της παραμονής και η ΆΕΚ στην «μάχη» του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ (Ν. Παναγιώτου): Mιχαήλ, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Κυριάκου Ευγένιος, Πάγκαλος (65′ Κύπρου), Μαμμίδης, Ενγκολό (58′ Φράγκος), Κούσας, Γιούσεφ, Ταπόκο (46′ Μαλεκκίδης)

ΑΕΚ (Ι. Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Σόρια, Αντωνιάδης, Καταλά, Τομάς(82′ Παναγίδης), Τρισκόφσκι (69′ Μαλόκου), Κάσες, Λαμπάν, Νέλσον, Πάνκοφ, Γιάννου (69′ Ρουσιάς)