19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Το ξανάκανε ο Οθέλλος.Κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα

By on 14 Φεβρουαρίου, 2018 0 6403 Views

Ένας εκπληκτικός σε τακτική και αμυντική λειτουργία Οθέλλος όχι μόνο σταμάτησε τον Απόλλωνα, αλλά τον κέρδισε κιόλας 1-0 στο «Α. Παπαδόπουλος» δημιουργώντας την μεγάλη έκπληξη στον α΄ αγώνα της β΄ φάσης του Κυπέλλου Κόκα- Κόλα όπως το ξανάκανε όταν ήταν στην Α’κατηγορία. Η ομάδα της Αθηένου, η οποία αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία και διεκδικεί άνοδο, κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο της και αφού κράτησε το μηδέν παθητικό, πέτυχε ένα γκολ στην επανάληψη με τον Φοφανά (81΄) και πήρε τη νίκη που της δίνει ελπίδες για να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της 28ης Φεβρουαρίου στο Τσίρειο.

Ο Απόλλωνας, ο οποίος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, δεν ικανοποίησε. Παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να επιβάλει πλήρως το ρυθμό του, ήταν αργός και προβλεπτός με αποτέλεσμα να μην σκοράρει στις ευκαιρίες που βρήκε. Στην επανάληψη ο Αυγουστή έριξε τρία από τα επιθετικά «βασικά» του όπλα αλλά και πάλι δεν πέτυχε το ζητούμενο.

ΟΘΕΛΛΟΣ (Ν.Τούτιτς): Τζιακουρής Δ., Γαβριήλ, Κυριάκου Κ., Βασιλείου, Χατζηγιαννακού, Πιτσιλλίδης (55΄ Αλτομπέλι) Κούλης Κυριάκου, Μαρκόφσκι, Κατσής, Εμανουήλ (78΄ Χριστοφή), Ριάντζελο (66΄ Φοφανά)

Στον πάγκο: Λοίζου,, Σάσι, Κουμουρής, Ζεσκί, Τζιακουρής Β., Νικολάου, Μαυροφτής, Παναγιώτου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Κίσσας, Στυλιανού (74΄ Σαρδινέρο), Βασιλείου, Ρομπέρζ, Πιτιάν, Μάρκοβιτς, Άλαν, Πίττας (62΄ Γιάκολις), Σκέμπρι, Ντα Σίλβα (68΄ Μαγκλίτσα), Ζελάγια

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Σακέτι, Σπόλιαριτς, Αγγελή, Χατζηβασίλης, Γιούστε, Σιλβέστρος, Άλεφ,

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κυρ. Κυριάκου, Κούλης Κυριάκου/ Ντα Σίλβα, Σκέμπρι

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Βοηθοί: Χρίστου Ε. Χρίστος, Τίγρης Μανώλης

ΘΕΑΤΕΣ: 150 (περίπου)