1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Εύκολο πέρασμα της ΑΕΛ

By on 18 Φεβρουαρίου, 2018 0 6456 Views

Με νέα νίκη στο «Αμμόχωστος», τη δεύτερη σε λίγες μέρες, προχώρησε η ΑΕΛ. Κέρδισε 3-0 τη Ν. Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι που έκρυβε δυσκολίες πριν αρχίσει. Όμως από το ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ και έφτασαν στην επικράτηση για να ξεχωρίσουν στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας 48 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την 6η Ομόνοια.

Η Ν. Σαλαμίνα δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στους 21 βαθμούς και την 11η θέση, αποφεύγοντας τον άμεσο υποβιβασμό.

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και η νίκη της είναι δίκαιη. Η Ν. Σαλαμίνα υστέρησε σε όλους τους τομείς και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει.

Ο Τεξέιρα στο 9΄ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 34΄’ ο Σοάρες με κοντινή προβολή πέτυχε το 0-2. Νωρίς στην επανάληψη (49΄) ο Γκαμπιονέτα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έγραψε το τελικό σκορ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Πουρσαιτίδης): Κίρεφ (60΄ Κωνσταντίνου), Καρώ, Κούσουλος, Νταμάχου (84΄Χατζηκωνσταντή), Πόλιανετς, Τιάγκο, Μιντίκκης (49΄ Σεργίου), Καρλάο, Νορ, Κορέια, Ρέινολτς

Στον πάγκο: Βεσελόφσκι,, Μακρίεφ, Κυπριανού, Πική, Σιαθάς, Νικολάου, Δημητρίου, Ελουντού

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Σίλβα (76΄ Φιντέλις), Γκαμπιονέτα (68΄ Αβραάμ), Λαφράνς, Τόρες (82΄ Σάσι), Ρομάν, Μιτρέα, Κυριάκου, Γουίλερ, Σοάρες, Τεξέιρα

Στον πάγκο: Κεραυνός, Γεωργίου, Τεσέιρα, Νικολάου, Μέσκα, Μαύρου, Αϊρόσα, Σάσι, Ηλία

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρώ (6η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΘΕΑΤΕΣ: 1000 (περίπου)

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Βοηθοί: Γεωργίου Παύλος, Σάββα Γιώργος