6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Ακάθεκτη για το σεντόνι η Λέβερπουλ με τεσσάρα

By on 24 Φεβρουαρίου, 2018 0 475 Views

Ακάθεκτη η Λίβερπουλ εντός κι εκτός συνόρων! Μετά την πεντάρα στο Ντραγκάο, οι Κόκκινοι διέλυσαν 4-1 τη Γουέστ Χαμ, πέρασαν στη 2η θέση (με ματς περισσότερο) και στη μάχη του σεντονιού δείχνουν πως έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Η ομάδα του Κλοπ εντυπωσιάζει επιθετικά, ο Σαλάχ έφτασε τα 23 γκολ στη σεζόν και μαζί με τους Μανέ, Φιρμίνο έκαναν το δικό τους πάρτι. Εξαιρετικοί Τσάμπερλεϊν, Τσαν!

Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά το διαγώνιο του Σαλάχ βρήκε το δοκάρι! Η Γουέστ Χαμ απάντησε και στο 15′ άγγιξε το γκολ, αλλά το εξαιρετικό πλασέ του Αρναούτοβιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι! Στο 29′ η ομάδα του Κλοπ άνοιξε το σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Τσαν με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη και η Λίβερπουλ σε έξι λεπτά καθάρισε το ματς. Στο 51′ το πείσμα του Τσάμπερλεϊν έφερε την ασίστ στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0. Ηταν το 20ο του τέρμα με το αριστερό στη φετινή σεζόν.

Στο 57′ η Λίβερπουλ πέτυχε και τρίτο γκολ. Γκάφα του Ζοάο Μάριο, έκλεψε ο Τσαν, έκανε τη σέντρα και ο Φιρμίνο που πρόλαβε τον Αντριαν σημείωσε το 3-0. Η Γουέστ Χαμ απάντησε στο 59′, αφού ο Αντόνιο στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μείωσε σε 3-1! Οι Κόκκινοι όταν ανέβαζαν ρυθμό έκαναν ό,τι ήθελαν τους Λονδρέζους, στο 61′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλάχ, ενώ στο 73′ ο Μανέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο, στο 77′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ! Εξαιρετικό συνδυασμός Φιρμίνο – Ρόμπερτσον, εξαιρετική σέντρα του τελευταίου και ο Μανέ με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 4-1!

Λίβερπουλ: Κάριους, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν, Τσαν, Φιρμίνο (82′ Λαλάνα), Σαλάχ (87′ Σολάνκε), Μανέ (87′ Μορένο)