28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

ΔΑΜΙΑΝΟΥ: Η αγνωμοσύνη δεν είναι καλό πράγμα

By on 25 Φεβρουαρίου, 2018 0 420 Views

Την έντονη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι μερίδα του κόσμου, αντέδρασε μετά τη συντριβή από τη Νέα Σαλαμίνα, εξέφρασε ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού.

«Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα που κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Υστερήσαμε στις μονομαχίες. Το παιχνίδι χάθηκε τις προηγούμενες μέρες. Η ευθύνη είναι δική μου. Αν κάποιοι θέλουν να γίνει μια αλλαγή στην ομάδα όπως φώναζαν, είμαι στη διάθεση τους. Ο καθένας δεν πρέπει να ξεχνά από πού είναι και από πού ξεκίνησε. Εγώ είμαι Αλκή και ότι κάνω, είναι για το καλό της ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ποιοι είμαστε και από πού ήρθαμε. Πήραμε μια ομάδα από την Γ΄ Κατηγορία, την ανεβάσαμε στην Α΄ Κατηγορία με επιτυχίες. Η αγνωμοσύνη δεν είναι καλό πράγμα. Οφέιλω να απολογηθώ στον κόσμο. Η ευθύνη είναι δική μου. Το πρωτάθλημα τώρα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή και πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Δαμιανού, ο οποίος ρωτήθηκε αν νιώθει πικρία.

«Πίκρα δεν υπάρχει. Βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Κάποιοι δεν ξέρουν ότι ο Άντης Λόππας πήρε μια ομάδα από κάτω και την έβγαλε πάνω. Ήμασταν παρών σε αυτό το ταξίδι. Δεν δέχομαι ότι ξαφνικά ότι γίναμε οι χειρότεροι».

Για τη β΄ φάση…

«Δεν συμφωνώ με αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Από δω και πέρα ότι γίνονται θα υπάρχουν υποψίες και φαντάσματα. Αυτό δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο».