3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΦ:Κάνω αυτό που νομίζω εγώ ότι είναι σωστό.Όταν εγώ κάνω την ομάδα θα δείτε την Ομόνοια διαφορετική

ΠΕΤΕΦ:Κάνω αυτό που νομίζω εγώ ότι είναι σωστό.Όταν εγώ κάνω την ομάδα θα δείτε την Ομόνοια διαφορετική

By on 25 Φεβρουαρίου, 2018 0 3880 Views

Είπε πολλά μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο Πέτεφ στις δηλώσεις του:

Αναλυτικά:

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. ελέγχαμε το παιχνίδι η και για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θέλω να τους πω ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι από 2 λάθη δεχτήκαμε 2 γκολ. Ειδικά το 1ο γκολ ήταν από τις πρώτες επισκέψεις της Δόξας. Ο Φραγκέσκου έχει κάταγμα στο πόδι, ο Φιλιώτης τραυματίστηκε και μας ανάγκασε να βάλουμε παίκτες που δεν ήταν 100% έτοιμοι αλλά και πάλι ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς.

Είναι δική μου απόφαση, έχω ένα διαφορετικό πλάνο για την Ομόνοια. Μετά από το ότι βγήκαμε από το κύπελλο και για αυτό πήρα αυτή την απόφαση γι’ αυτό επέλεξα να χρησιμοποιήσω άλλους παίκτες.

Πρέπει να δούμε τα δικά μας αποτελέσματα. Δεχτήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Είδαμε τους παίκτες όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό να προσπαθούν σε κάποιες στιγμές μας έλειπε η πείρα. Αλλά αυτά τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στην συνέχεια.

Όταν εγώ κάνω την ομάδα (προετοιμασία) θα δείτε την Ομόνοια πολύ διαφορετική και θα δείτε πως θα αγωνίζεται όπως εγώ θέλω. Έτσι αγωνίζονταν όλες οι ομάδες που ήμουν εγώ προπονητής.

Νομίζω ότι σε ένα βαθμό αλλάξαμε τον κορμό της ομάδας.

Για τους 3 παίκτες που έδιωξε:

Αυτή είναι δική μου απόφαση, κάνω αυτό που νομίζω εγώ ότι είναι σωστό.

Για την βαθμολογία:

Έχουμε ακόμη 10 παιχνίδια και για εμένα είναι το πιο σημαντικό να δίνουν όλοι το 100% το αποτέλεσμα θα φανεί τον Μάιο.