5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Τώρα που θα έρθουν φάκελοι για την Ομόνοια θα δούμε…

ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Τώρα που θα έρθουν φάκελοι για την Ομόνοια θα δούμε…

By on 27 Φεβρουαρίου, 2018 0 5142 Views

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν τον Ερμή και για της φήμες που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να αναλάβει την Ομόνοια.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια για να πάρουμε κάποιους βαθμούς και να πετύχουμε τον αρχικό στόχο μας. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά ο Ερμής δεν θα κινδυνέψει. Θα παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια καθώς υπάρχει ένα σύστημα της ομοσπονδίας που είναι λάθος. Υπάρχει ένα γρκουπ το οποίο δεν έχει στόχους ειδικά για κάποιες ομάδες. Αν κάνει ακόμα δύο νίκες η Δόξα και ο Ερμής και γλιτώσουν μαθηματικά θα φοβηθούμε να τους χρησιμοποιήσουμε μπας και έρθουν φάκελοι και ας τους γονείς να φωνάζουν. Θα πάμε να παίξουμε κανονικά όλα τα παιχνίδια και δεν χρησιμοποιήσουμε νεαρούς. Είναι λυπηρό που το λέω αυτό αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να δω τι θα γίνει με τη Ομόνοια τώρα που θα παίζουν νεαροί, θα έρθουν φάκελοι; Όλοι ξέρουν ότι η Ομόνοια είναι σε δύσκολη κατάσταση και θα παίζουν εναντίον της. Εγώ την προηγούμενη φορά έβαλα έναν νεαρό τερματοφύλακα και ήρθε φάκελος και μου έλεγε γιατί έβαλα νεαρό. Τώρα που θα έρθουν φάκελοι για την Ομόνοια θα δούμε. Να βγούμε από το στοίχημα να τελειώνουμε. Αν μια ομάδα ευθύνεται και αυτό αποδειχθεί να διαγραφεί δια παντός, όχι με το παραμικρό και χωρίς στοιχεία να έρχονται τιμωρίες».

Για την δουλειά του κ. Καϊάφα…
«Τα έργα είναι εκεί. Ήρθε ο κ. Καϊάφας και πήραμε βαθμούς, είναι μόνος του, δεν έχει βοηθό. Μακάρι να παίρνει βαθμούς και ότι θέλεις ας κάνει. Τα αποτελέσματα είναι που μετρούν για κάθε προπονητή».
Θα συνεχίσει ο Κώστας Καϊάφας στην τεχνική ηγεσία και του χρόνου;
«Θα συνεχίσει κανονικά, ήδη κάνει προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, ψάχνει το προπονητικό του τιμ και τα υπόλοιπα. Είμαι πολύ πιο ήρεμος πλέον με τον Καϊάφα στον πάγκο».

Αν υπήρξαν επαφές για να αναλάβετε την Ομόνοια…
«Είχα κάποιες επαφές και συζητήσεις. Η ομάδα είναι μια ομάδα που για έναν επιχειρηματία μόνο κέρδος μπορεί να φέρει. Οποιοσδήποτε θέλει να διοικεί μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια. Φτάνει να υπάρχει σωστή διαχείριση. Έχω προτάσεις να αναμειχθώ, θα δω τι θα γίνει, έχω κάτι στο μυαλό μου. Αν δεν βρεθεί λύση είναι εύκολα τα πράγματα γιατί υπάρχει αρκετός κόσμος που θέλει να βοηθήσει. Πρέπει να βγει κάποιος μπροστά για να αναλάβει. Η Ομόνοια δεν μπορεί να γίνει εταιρεία, δεν θα την αφήσουν ποτέ να γίνει εταιρεία. Εγώ δεν πάω δεύτερος ποτέ, αν πάω θα είμαι πρόεδρος. Αυτή η ομάδα μπορεί να έχει κέρδος και να αποπληρωθούν τα χρέη της».