1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση με εφτάρα

By on 28 Φεβρουαρίου, 2018 0 3210 Views

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε φαβορί και αουτσάιντερ η ΑΕΚ «σκόρπισε» στην Αρένα την ΠΑΕΕΚ 7-0 και βρίσκεται με τα…δύο πόδια στα ημιτελικά. Προσέγγισε σοβαρά το παιχνίδι και τελείωσε την υπόθεση από το πρώτο παιχνίδι.Το μόνο αρνητικό ο τραυματισμός του Τέτε.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μπήκε δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο…τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση αφού βρέθηκε να προηγείται με 4-0. Τρισκόφσκι στο 6ο λεπτό, Γιάννου στο 9ο , Κάσες στο 32ο και Χέφελ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έστειλαν την ομάδα τους στα αποδυτήρια με άλλο αέρα!

Η «σεληνιασμένη» όμως ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί. Μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Λαρένα δημιούργησε το 5-0 στο 59′. Μέχρι το 74’ δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογό. Κάπου εκεί «πήρε το όπλο» του ο Ρουσιάς κάνοντας το 6-0 πιστεύοντας όλοι πως αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο Σκοπιανός με ένα πανέμορφο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Αγριμάκη διαμόρφωσε το 7-0 και έδωσε ένα τέλος στο….μαρτύριο της ΠΑΕΕΚ.

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Σορία (Νέλσον 65′), Αντωνιάδης, Μοϊσόφ (Ρουσίας 59′), Λαρένα, Τέτε (Μαλόκου 43′), Τρισκόφκσι, Χέφελ, Πάνκοφ, Κάσες, Γιάννου

ΠΑΕΕΚ: Αγριμάκης, Ηλιόπουλος, Αριστοτέλους, Μπρατσιάνι, Σταμπόλζιεφ (Φάχερτι 79′), Παναγιώτου ( Αντιόλο 46′), Ελευθερίου, Στυλιανού, Θεμιστοκλέους, Τζαμάς(Κωμοδίκης 65′), Φελισιέν