4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Λώρης νέος πρόεδρος της Ομόνοιας.Εκλέγηκαν και οι 15 του συνδυασμού του

O Λώρης νέος πρόεδρος της Ομόνοιας.Εκλέγηκαν και οι 15 του συνδυασμού του

By on 2 Μαΐου, 2018 0 4173 Views

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η καταμέτρηση των ψήφων της Ιστορικής Εκλογικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαίου 2018, με τον Λώρη Κυριάκου να εκλέγεται ως ο νέος πρόεδρος της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η εκλογική συνέλευση στην Ομόνοια. Ο Αντώνης Τζιωνής, έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στη διοίκηση, μίλησε για το χρέος της Ομόνοιας, ενώ δέχτηκε και αρκετές ερωτήσεις.

Από εκεί και πέρα, Λώρης Κυριάκου και Αδάμος Ευσταθίου εκπροσώπησαν τους δυο συνδυασμούς και τα 904 μέλη που είχαν το προνόμοιο να ψηφίσουν, το έκαναν.

Τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Πέμπτης), βγήκαν τα αποτελέσματα και ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον 15μελή συνδυασμό και είναι όλοι του συνδυασμού του Λώρη Κυριάκου:

Λώρης Κυριάκου, Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου.

Ο συνδυασμός αυτός, με την εκλογή του, θα δώσει εντολή στον κ. Παπασταύρου να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.