17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χ.ΛΟΊΖΙΔΗΣ: Αλλαγές για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές .Να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα

Χ.ΛΟΊΖΙΔΗΣ: Αλλαγές για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές .Να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα

By on 3 Μαΐου, 2018 0 625 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν την ομοσπονδία.

«Είναι μια νέα θέση, παρόλο που ήμασταν εκεί κοντά και λειτουργούσαμε σαν ομάδα. Σημασία έχει η ομαδική εργασία. Ο νέος πρόεδρος θέλει να προωθήσει ακόμη περισσότερο αυτό το θεσμό της ομαδικής εργασίας στη λήψη αποφάσεων. Είναι μια ομαλή διαδοχή στο κενό που άφησε ο αείμνηστος Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο νέος πρόεδρος έχει περιγράψει το όραμά του στην τελευταία του δημόσια ομιλία. Περισσότερα θα λεχθούν στη συνέχεια. Συζητάμε θέματα όπως το σπίτι της ομοσπονδίας με το προπονητικό κέντρο. Είναι και τα θέματα της διαιτησίας, παρά το ότι φέτος δεν πρέπει να υπάρχουν σοβαρά παράπονα. Είμαστε και εδώ σε καλό δρόμο».

Για την επιτροπή εθνικών ομάδων…

«Η απόφαση είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν με αυτή τη δομή. Θα έχω κατά κάποιο τρόπο, το ρόλο επίβλεψης στις εθνικές ομάδες και θα ενταχθεί και ο Μιχάλης Ππεκρής. Αυτή είναι η πρόθεση».

Αν θα παρθεί απόφαση για υποχρεωτική παρουσία Κυπρίων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα…

«Είναι κάτι που συζητούμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε για να βρούμε μια καλύτερη φόρμουλα. Μπήκαν στο τραπέζι 2-3 εισηγήσεις και ευελπιστούμε να έχουμε κάτι στο νέο πρωτάθλημα. Μπορεί να γίνει μια κλιμακωτή αλλαγή, για να μπορούν να προετοιμαστούν τα σωματεία».