6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Απόλαυσαν το παιγνίδι Πάφος και Ολυμπιακός(3-2)

By on 5 Μαΐου, 2018 0 345 Views

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό, με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο δέυτερο ημίχρονο!

Η Πάφος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Βάλντο στο 20’ λεπτό. Από εκεί και πέρα, κράτησε μπάλα όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού. Οι «μαυροπράσινοι» ήταν αρκετά παθητικοί και δεν παρουσίασαν κάτι αξιόλογο μπροστά από την εστία του Αγκούν.

Αντίθετα, μπήκαν… φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν με τον Πολίτσι στο 50’, έπειτα από λάθος της άμυνας, πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα της Πάφου. Στο 61’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπεριγκό να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό γράφοντας το 2-1.

Ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος και δημιουργήθηκαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα στο 69’ μετά από κοντινή κεφαλιά όμως η Πάφος δεν είπε την τελευταία της λέξη. Ο Βάλντο στο 75′ έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους με το σκορ να μην αλλάζει παρά την προσπάθεια και των δυο ομάδων για επίτευξη και άλλου τέρματος.

ΠΑΦΟΣ: Αγκούν, Κομπανί, Χόριτς, Ζαχαρίου, Ντεούλ, Γκάμποβς, Φυλακτού, Βάλντο, Γιάνζα, Μπεριγκό, Ντόβπνια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Πουγιούκκας, Πεχλιβάνης, Τόρες, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Παντελή, Σαμάρας, Αντωνίου, Σωτηρίου, Πολίτσι