21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

Σε ρυθμούς προγραμματισμού η Ανόρθωση

By on 7 Μαΐου, 2018 0 6519 Views

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας και για τον προγραμματισμό ενόψει και της νέας σεζόν μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

«Ήταν η τελευταία παράσταση στην έδρα μας και θέλαμε πολύ τη νίκη γιατί δεν πανηγυρίσαμε νίκη στα πλέι οφ. Την προηγούμενη αγωνιστική εξασφαλίσαμε έξοδο στην Ευρώπη και χθες εξασφαλίσαμε την 3η θέση. Μπορούμε να πούμε ότι το τέλος της σεζόν μας βρίσκει ικανοποιημένους από αυτά που καταφέραμε αν αναλογιστεί κανείς όλα τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας. Είμαστε μια νέα ομάδα και γι’ αυτό ο στόχος ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και όχι κάτι περισσότερο που αρμόζει στην Ανόρθωση. Πλέον βάζουμε πλώρη για τη νέα σεζόν για να κάνουμε μια ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα που θα φτάσει πιο ψηλά» είπε αρχικά.

Θα πρέπει να κλείσουν σύντομα οι εκκρεμότητες καθώς θα αρχίσει νωρίς η προετοιμασία…

«Θα αρχίσει αρχές ή μέσα Ιουνίου η προετοιμασία. Μέχρι και τις πρώτες μέρες Ιουλίου μιας και το πρώτο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ είναι 12 Ιουλίου και θα πρέπει οι εκκρεμότητες να κλείσουν το συντομότερο. Από σήμερα σε πρώτο πλέον είναι ο προγραμματισμός, έγιναν κάποιες ενέργειες αλλά θεωρώ ότι θα εντατικοποιηθούν ακόμα περισσότερο».

Ο Ράγιος αποθεώθηκε στο γκολ που πέτυχε, τι γίνεται με την περίπτωση του, κατατέθηκε πρόταση;

«Δεν κατατέθηκε πρόταση στον Ράγιος αλλά θα γίνει και αυτό. Η διοίκηση έχει την γνώση και τη εμπειρία να διαχειριστεί την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Η διοίκηση επιδιώκει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ληφθούν όλα υπόψην όσον αφορά συμφωνία με κάθε παίκτη για να κυλήσουν όλα ήρεμα και να μην διαταραχθούν και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια».

Για τον κόσμο…

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Έχουν επιτευχθεί οι στόχοι αλλά ο αριθμός σε κόσμο είναι μεγάλος. Αυτή την αγωνιστική είχαμε τον περισσότερο κόσμο από όλες τις ομάδες. Φαίνεται η δύναμη του κόσμου και σε μια χρονιά που δεν διεκδικήσαμε τίτλο».