28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Εκπληκτικό φινάλε για την Πάφο

By on 13 Μαΐου, 2018 0 390 Views

Η Πάφος νίκησε στο Μακάρειο την Δόξα με 4-0 και έκλεισε με νίκη την χρονιά φτάνοντας στους 42 βαθμούς. Η Δόξα μετά την νίκη της Σαλαμίνας έχασε την πρωτιά του β’ ομίλου.

Ορεξάτα μπήκε η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με τον Ντεούλ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Μπεριγκό. Στο 17’ η Δόξα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Σαντίκ, αλλά αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως η Πάφος διπλασίασε τα τέρματα της αφού ο Μπεριγκό ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Ζαχαρίου από τον Χαραλάμπους και έδωσε άλλο… αέρα στα πόδια των συμπαικτών του.

Στο β’ μέρος, η Πάφος πάλι είχε την υπεροχή και… προειδοποίησε στο 49’ με τον Μπεριγκό την άμυνα της Δόξας. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Στίβεν Πρέσλι ήρθε από τον Βάλντο, ο οποίος πέρασε και τον Μαυραντώνη για βάλει το… κερασάκι στην τούρτα. Όμως η αφηνιασμένη Πάφος δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Ντεούλ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δόξα (Πιππίας): Μαυραντώνης, Μπα, Μουχτάρης (46′ Ναρ), Παπαφώτης, Ασαμόα, Ιωάννου, Ζατλ (80′ Χατζηστυλλής), Χαραλάμπους(55′ Μούζουρος), Ενινφούλ, Σαντίκ, Μπρούνο

Πάφος (Πρέσλι): Αγγούν, Κομπανί, Χόριτς, Ζαχαρίου (73′ Πογιέτ), Ντεούλ, Γκάμποβς (78′ Δημοσθένους), Φυλαχτού, Βάλντο, Γιάνζα, Μπεριγκό (65′ Σταύρου), Ντόβπνια