6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λείπει η κατάκτηση ενός τροπαίου απο την ΑΕΚ.Έχει ραντεβού με την ιστορία

Λείπει η κατάκτηση ενός τροπαίου απο την ΑΕΚ.Έχει ραντεβού με την ιστορία

By on 15 Μαΐου, 2018 0 1644 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου,μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τον αυριανό τελικό με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και τη σημαντικότητα να παρουσιαστούν συνεπείς στο… ραντεβού με την ιστορία.

Για το πως βλέπουν την αυριανή αναμέτρηση:

«Θεωρούμε ότι έχουμε ένα ραντεβού με την ιστορία. Μέσα σε 90 λεπτό διακυβεύεται ένας τίτλος, υπάρχει ανυπομονησία σε όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ. Κυρίως ο κόσμος της Λάρνακας».

Για τη σημαντικότητα του κυπέλλου:

«Από τη στιγμή που τη τελευταία 4ετία κάναμε βήματα προόδου, αυτό που μας λείπει είναι ένα τρόπαιο. Θέλουμε να επιβραβευτεί αυτή η συνολική προσπάθεια. Πρωταγωνιστήσαμε και τα προηγούμενα χρόνια, όμως δεν κατακτήσαμε κάποιο τίτλο. Μας λείπει η κατάκτηση ενός τροπαίου. Είναι πολύ μεγάλη η επιθυμία και πρέπει να φανούμε συνεπής σε αυτό το ραντεβού και να πάρουμε το κύπελλο».

Για το ότι βρίσκεται σε τελικό μετά από 12 χρόνια:

«Δίνουμε ραντεβού σε τελικό μετά από 12 χρόνια. Επομένως, είναι ένα μεγάλο ραντεβού για όλους μας. Από τη στιγμή που απέχουμε 90 λεπτά από το τρόπαιο, θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με την κατάκτηση του».

Για το ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν κατακτήσει κάποιο τίτλο:

«Αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι ότι έχουμε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κερδίσει κάποιο τίτλο όπως ο Λαρένα, ο Καταλά, ο Μουρίγιο και παίζει σημαντικό ρόλο στο να τα καταφέρουμε, είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι σημαντικού χαρακτήρα και για τον Τσάβι Ρόκα που είναι ο δημιουργός αυτής της ομάδας».

Για τα εισιτήρια του τελικού:

«Υπάρχει ροή για τα εισιτήρια. Αύριο τη μέρα του αγώνα, θα μπορούν να σπεύσουν να προμηθευθούν τα εισιτήριά τους όσοι δεν έχουν, θα είμαστε ανοικτοί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Θα ξεπεράσουμε τις 5 χιλιάδες. Θέλουμε ο κάθε Σκαλιώτης να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει».

Για τον Φλοριάν:

«Περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για τον Φλοριάν, όμως όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει οποιοδήποτε απρόοπτο, θα πάμε πάνοπλοι στον τελικό. Μετά την προπόνηση στο ΓΣΖ θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Για τον Μουρίγιο:

«Είναι σημαδιακό για τον Άντερ. Ορόσημο, θα έλεγα, αυτός ο τελικός κυπέλλου για την καριέρα του Μουρίγιο. Θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, πριν 7 χρόνια τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ».