17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ:Στο ποδόσφαιρο ψάχνεις πάντα το καλύτερο

ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ:Στο ποδόσφαιρο ψάχνεις πάντα το καλύτερο

By on 30 Μαΐου, 2018 0 1485 Views

Ο Δημήτρης Μουλαζίμης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ολίμπια Πράγας (Β΄ Κατηγορία Τσεχίας), στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο τρίμηνο.

«Πετύχαμε το στόχο της ομάδας στο προτελευταίο παιχνίδι. Είχαμε μια ήσυχη σεζόν και στο τέλος μείναμε στην κατηγορία. Ήταν και για μένα πολύ καλή αυτή η περίοδος, αφού βοήθησε με τα γκολ και τις ασίστ. Η ομάδα μας στάθηκε πάρα πολύ καλά. Μόλις πήγα, ήταν περίοδος προετοιμασίας και είχα χρόνο να προσαρμοστώ. Ο προπονητής ήταν πολύ θετικός μαζί μου.

Με βοήθησε στο να έρθω ξανά στην αγωνιστική δράση. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, όμως έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου» ανέφερε στον Super Sport FM 104.0 ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος…

«Είναι ψηλό επίπεδο. Είναι παιχνίδι δύναμης και γρήγορο με πολλή τακτική. Τα γήπεδα που παίζουμε είναι εντυπωσιακά. Είναι καινούργια γήπεδα, παίζουμε με 5.000-6.000 σε κάθε παιχνίδι».

Για τη νέα χρονιά…

«Έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Έχω και κρούσεις από το εξωτερικό (Ελλάδα και Ισραήλ). Περιμένω να δούμε. Είμαι ευχαριστημένος βρίσκομαι στο κέντρο το Ευρώπης, κάθε παιχνίδι υπάρχουν πολλοί σκάοουτερ. Στο ποδόσφαιρο πάντα ψάχνεις για κάτι καλύτερο».