28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έρχεται αύριο ο Ιραόλα. Η ΑΕΚ θα κάνει λίγες και προσεγμένες προσθήκες

Έρχεται αύριο ο Ιραόλα. Η ΑΕΚ θα κάνει λίγες και προσεγμένες προσθήκες

By on 12 Ιουνίου, 2018 0 8566 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας στον Super sport fm 104.0., κάνοντας και τη δική του πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Στο Μουντιάλ θα είμαι με την Αργεντινή, σταθερά. Αν και η φετινή διοργάνωση βλέποντας και τα φιλικά το πρόβλημα ξεκινάει από πίσω. Υπάρχουν παίκτες όπως Ιγκουαΐν, Ντι Μαρία, Αγουέρο που δεν έχουν βγάλει τον καλό τους εαυτό. Ελπίζουμε να μας διαψεύσουν. Θα παίξει ρόλο η φρεσκάδα και με τα φιλικά ξεχωρίζουν άλλες ομάδες και όχι η Αργεντινή, όπως η Βραζιλία», ανέφερε αρχικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για την ανυπομονησία των φιλάθλων επειδή δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη…

«Εντάξει είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Ο κόσμος δεν… χορταίνει από μεταγραφές. Είναι γνωστό ότι πηγαίνουμε για λίγες και προσεγμένες αποκτήσεις, αφού κρατάμε το κορμό. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε ποδοσφαιριστή».

Πότε έρχεται στην Κύπρο ο Άντονι Ιραόλα;

«Αύριο έρχεται και θα μετακομίσει στην Κύπρο ο Άντο Ιραόλα. Θα δει κάποιες προπονήσεις των μικρών για να σχηματίσει εικόνα και άποψη. Σιγά, σιγά θα πιάσει δουλειά μαζί με τον Άντερ και τους συνεργάτες του. Είναι νέος προπονητής και έχει όρεξη για δουλειά».

Για το Μυτίδη και το ότι είναι στην πόρτα εξόδου…

«Για όλα τα ονόματα που γράφτηκαν τις επόμενες μέρες δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένουμε τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στο γήπεδο, στις 20 του μήνα. Θα δούμε και τη περίπτωση του Μπόλιεβιγτς. Όπως είπα ξανά έρχεται ο προπονητής αύριο και πιάσει δουλειά. Όταν μπούμε στο γήπεδο και πάμε στο εξωτερικό θέλουμε να έχουμε τις λιγότερες μεταγραφικές εκκρεμότητες».

Για την ετήσια γενική συνέλευση

«Την Παρασκευή, το κτήμα Μακένζυ στις 18:30 είναι η ετήσια γενική συνέλευση όπου θα ενημερώσουμε τα πάντα που αφορούν την ομάδα».