6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όσο δεν είναι ελεύθερος ο Ντε Βινσέντι …δεν κλείνει στο ΑΠΟΕΛ

Όσο δεν είναι ελεύθερος ο Ντε Βινσέντι …δεν κλείνει στο ΑΠΟΕΛ

By on 20 Ιουνίου, 2018 0 2852 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την Σούντουβα, η οποία θα αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ…

«Το ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα και καλείται να το αποδείξει. Θα παίξει ρόλο το πόσο έτοιμοι θα είμαστε και αυτό θα μπει και στη λογική του β΄ γύρου, αφού οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει είναι στο ίδιο επίπεδο μαζί σου, παρά το ότι τα τελευταία χρόνια μας έτυχαν ομάδες που είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα η Σούντουβα. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι παίζουμε με πρωταθλήτριες ομάδες. Έχει ήδη ξεκινήσει η μελέτη. Το ευτύχημα είναι ότι θα δούμε από κοντά τα παιχνίδια πρωταθλήματος».

Για τον Ερυθρό Αστέρα…

«Δεν θέλουμε να μπούμε σε λογική του β΄ γύρου. Τα Τσάμπιονς Λιγκ φέτος έχει μπει σε μια άλλη διαδικασία με ασταμάτητη δράση. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι τη δική σου ομάδα, τη δική σου ετοιμότητα. Αν δεν είσαι έτοιμος, δε θα κάνεις τίποτα. Έχουμε μπροστά μας δουλειά και να δείξουμε όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο».

Για τα μεταγραφικά…

«Μιλάμε καθαρά για ενδεχόμενο και όχι για κάποιο ποδοσφαιριστές που έχουμε υπογράψει μαζί τους. Αυτή τη στιγμή η αγορά έχει παγώσει. Αν κοιτάξετε και στις μεγάλες ομάδες, ότι έχει γίνει, ήταν πριν το Μουντιάλ.Έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις σε ποδοσφαιιριστές».

Για τον Ντε Βινσέντι…

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ελεύθερος. Δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Η γραμμή είναι ανοιχτή εδώ κα αρκετό καιρό. Δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ όσο δεν είναι ελεύθερος».

Για τον Εμπεσίλιο…

«Πάντα ήταν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ, ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή έχουμε και παιχνίδια να δώσουμε. Το σοφότερο είναι να αξιολογείται η κατάσταση πρακτικά, όχι θεωρητικά».