7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Πάνε για ξένο προπονητή στην Εθνική Ισραήλ?

By on 26 Ιουνίου, 2018 0 1604 Views

Άσπρος καπνός βγήκε τελικά από τις διαπραγματεύσεις των ιθυνόντων της διοικούσας επιτροπής της ομοσπονδίας του Ισραήλ, με τον Αυστριακό τεχνικό διευθυντή Ουίλλι Ροτενστέινερ.

Ο Αυστριακός είπε το ναι και αναμένεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ για την υπογραφή των συμβολαίων. Δουλειά επίσημα, όπως αναφέρει ο τύπος θα πάρει την 1/7.

Εδώ μπαίνει και το θέμα πρόσληψης προπονητή για την Εθνική. Ως πριν την πρόσληψη του Ροτενστέινερ, οι υποψήφιοι ήταν δύο, με τον Λέβι να είναι ξεκάθαρο φαβορί έναντι του Κλίνγκερ, όπως τουλάχιστον μετέδιδαν ιστοσελίδες από το Ισραήλ. Μάλιστα, υπήρχαν και οι πληροφορίες πως εάν ο Αυστριακός απαντούσε αρνητικά, τότε θα προχωρουσαν άμεσα σε πρόσληψη προπονητή και θα άφηναν σε μεταγενέστερο στάδιο την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τώρα, με την πρόσληψη του Ροτενστέινερ, στο Ισραήλ άρχισαν να παίζουν και σενάρια ξένου προπονητή, λύση που φέρεται να ευνοεί ο Ροτενστέινερ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αυστριακός κατά τις διαπραγματεύσεις, ζήτησε όπως πάρει δικούς του συνεργάτες σε πόστα.

Σίγουρα το σήριαλ δεν λαμβάνει τέλος, μιας και αυτό θα συμβεί όταν ανακοινωθεί επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ισραήλ, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις, είναι σίγουρα ευνοϊκές για την Ανόρθωση, που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσει τον προπονητή της, μεσούσης της προετοιμασίας.