4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μάνουελ Νόιερ:Είναι πολύ πικρό και αξιολύπητο ο αποκλεισμός

Μάνουελ Νόιερ:Είναι πολύ πικρό και αξιολύπητο ο αποκλεισμός

By on 27 Ιουνίου, 2018 0 1024 Views

Kλίμα τεράστιας απογοήτευσης επικρατεί στο “στρατόπεδο” της εθνικής Γερμανίας μετά από τον αποκλεισμό της στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο αρχηγός της ομάδας, Μάνουελ Νόιερ, μίλησε από καρδιάς και παραδέχθηκε ότι η κάτοχος του τροπαίου του 2014 δεν άξιζε κάτι παραπάνω.

“Δεν είχαμε αρκετή θέληση και αφοσίωση που χρειαζόταν για να πετύχουμε κάτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ακόμα κι αν τα καταφέρναμε απόψε. Δεν το αξίζαμε, πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό. Δεν πείσαμε σε κανένα παιχνίδι ότι μπορούμε να λέμε πως αυτή είναι η εθνική Γερμανίας, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Είναι πολύ πικρό και αξιολύπητο”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόαχιμ Λεβ, δήλωσε από την πλευρά του: “Φυσικά και υπάρχει τεράστια απογοήτευση και απόλυτη σιωπή, αφού κανείς δεν μπορεί να πει κάτι αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να το αποδεχθούμε τώρα. Συγχαρητήρια σε Σουηδούς και Μεξικανούς που μας νίκησαν. Είναι πολύ νωρίς για μένα να απαντήσω σε ερώτηση για το μέλλον, θα χρειαστούν μερικές ώρες για να δούμε καθαρά. Η απογοήτευση βρίσκεται πολύ βαθιά σε μένα, αφού δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα χάναμε από τη Νότια Κορέα. Αύριο το πρωί πρέπει να μιλήσουμε για το πώς θα συνεχίσουμε”.

Ο Ματς Χούμελς, πρόσθεσε: “Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια. Το πιστεύαμε μέχρι τέλους, είχαμε πολλές ευκαιρίες και είχα κι εγώ, έπρεπε να σκοράρω. Οι λεγόμενες μικρές ομάδες τα πηγαίνουν πολύ καλά. Όλοι μιλάμε για το παιχνίδι με το Μεξικό, αλλά το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε καλά ήταν το φθινόπωρο του 2017, πολύ καιρό πριν. Γίναμε απίστευτα ταραχώδεις και από το 65ο λεπτό χάσαμε τον σχηματισμό μας”.