18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΜΠΕΣΙΛΙΟ: Γιαυτό ήθελα να φύγω από το ΑΠΟΕΛ.Τώρα έχω άλλες φιλοδοξίες

ΕΜΠΕΣΙΛΙΟ: Γιαυτό ήθελα να φύγω από το ΑΠΟΕΛ.Τώρα έχω άλλες φιλοδοξίες

By on 1 Ιουλίου, 2018 0 4481 Views

Ο Λορέντζο Εμπεσίλιο παρουσιάστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στην Αυστρία όπου βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στις πρώτες του δηλώσεις ως «ερυθρόλευκος» ο Ολλανδός μίλησε για τα παιχνίδια ενάντια στο ΑΠΟΕΛ, για τους στόχους του αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Παρτιζάν, υπογραμμίζοντας ότι ήθελε να φύγει από τους «γαλαζοκιτρίνους».

Αναλυτικά:

«Η μεταγραφή μου από το ΑΠΟΕΛ στον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ήθελα να φύγω και η ομάδα το δέχθηκε. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία στην Κύπρο αλλά τώρα έχω άλλες φιλοδοξίες. Να παλέψω για τον τίτλο και για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός.

Για τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ έχει τον Μούσα Αλ Τάμαρι που είναι γρήγορος και πολύ δυνατός στην τεχνική. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα,είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη για οκτώ χρόνια χωρίς διακοπή».

Οι στόχοι του: «Θα ήθελα να είναι όσο περισσότεροι μπορώ, έστω κι αν δεν σκέφτομαι αριθμούς. Θέλω τα επιτεύγματα μου να φέρουν επιτυχίες για την ομάδα, αλλιώς θα ήταν γελοίο. Διάλεξα τον αριθμό 11 επειδή μου φέρνει ευτυχία και ήταν ελεύθερος».

Για το μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας: «Άκουσα για το «μεγάλο ντέρμπι», έναν μεγάλο αγώνα με πάρα πολύ πάθος, και μου είπαν ότι το ντέρμπι πρέπει να το απολαύσεις. Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια και η πίεση».