28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΙΕΣΤΑ:Είναι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φαίνεται στους απ’ έξω

ΙΝΙΕΣΤΑ:Είναι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φαίνεται στους απ’ έξω

By on 1 Ιουλίου, 2018 0 637 Views

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Ισπανίας έφερε και το φινάλε του Αντρές Ινιέστα. Μαζί του κλείνει ένας υπέροχος ποδοσφαιρικός κύκλος και ανοίγει μία αίσθηση απώλειας για όλους εμάς.

Αρχικά σκέφτηκε να μην δει καν την τελευταία εκτέλεση του Ιάγο Ασπας. Τελικά όμως γύρισε και παρακολούθησε τον Ακινφέεβ να αποκρούει και να στέλνει τον ίδιο και την Ισπανία πίσω στην πατρίδα. Μόνο που για τον Αντρές Ινιέστα ο πόνος είναι μεγαλύτερος, καθώς δεν θα έχει άλλη ευκαιρία. Ηταν η τελευταία μουντιαλική στιγμή του.

Ο Αντρεσίτο αποχωρεί από την Εθνική ως ένας θρύλος όλων των εποχών και μαζί του κλείνει ο πιο γαμάτος ποδοσφαιρικός κύκλος στην ιστορία των Ταύρων. Μία μυθική εποχή και ένας ιππότης της μπάλας που θα λείψει σε όλους μας.

Ο θρυλικός ηγέτης της Ισπανίας ανακοίνωσε και επίσημα το αντίο από την Εθνική, αλλά αυτό συνέβη με πικρό τρόπο και τον άφησε στεναχωρημένο.

«Αποχωρώ με πικρή γεύση. Είναι σκληρό για όλους μας και είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Είμαστε διαλυμένοι που δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πω το αντίο, αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Κάτι υπέροχο τελειώνει και μερικές φορές το τέλος δεν είναι αυτό που είχες ονειρευτεί.

Η Εθνική όμως θα προχωρήσει. Υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί ξανά ο δρόμος για τις επιτυχίες κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φαίνεται στους απ’ έξω. Η Εθνική όμως έχει παίκτες υψηλού επιπέδου για το μέλλον».