5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πάλι 1-1 η Ανόρθωση με τον Κατσαράβα που μπήκε αλλαγή

Πάλι 1-1 η Ανόρθωση με τον Κατσαράβα που μπήκε αλλαγή

By on 2 Ιουλίου, 2018 0 2316 Views

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το δεύτερο φιλικό της Ανόρθωσης στη Βουλγαρία. Η «Κυρία» έμεινε στην ισοπαλία με την ουκρανική Ολεξαντρίγια. Και σε αυτό το φιλικό, ο σκόρερ ήταν ο Νίκα Κατσαράβα που μπήκε αλλαγή , ο οποίςο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 66΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράγιος. Προηγήθηκε το γκολ των ουκρανών στο 61΄.
Ο Ρόνι Λέβι επέλεξε διαφορετικό σχηματισμό και προσέγγιση σε σχέση με τα όσα είδαμε απέναντι στην Μπερόε, διατηρώντας αμετάβλητη μόνο την αμυντική γραμμή με τους Φελγκέιρας, Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Κοφί και Στρούνα. Στη μεσαία γραμμή η τετράδα έγινε τριάδα με τους Βίκτορ και Πράνιτς να πλαισιώνονται από τον Ιγιεμπόρ, ενώ οι Ράγιο και Σισέ τροδοφοτούσαν τον Ντούρις από τα άκρα.

Η είσοδος του Κατσαράβα αντί του Πράνιτς στο ημίχρονο έφερε ξανά στο γήπεδο σχηματισμό 4-4-2, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Αρτυματάς, Σωτηρίου και Οικονομίδης.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φιλγκέιρας, Κοφί, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Βίκτορ (77΄ Σωτηρίου), Πράνιτς (57΄ Μικελτάντζε), Ιγκιεμπόρ (62΄ Οικονομίδης), Ράγιος, Σισέ (57΄ Κατσαράβα), Ντούρις (75΄ Κυριάκου)