2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Ομόνοιας

By on 9 Ιουλίου, 2018 0 2465 Views

Πρώτη συγκέντρωση για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας το μεσημέρι της Δευτέρας στο ΓΣΠ. Έδωσαν το παρόν τους αρκετά από τα νέα αποκτήματα (Ενρίκες, Γκρίνιτς, Λοέ, Εντρένα, Μεχίας), όπως και οι ποδοσφαιριστές, ξένοι και Κύπριοι, που έχουν απομείνει από το περσινό ρόστερ. Πρώτιστα έγιναν οι συστάσεις, η γνωριμία του προπονητή με τους παίκτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έστειλε το μήνυμα του, μέσω βίντεο από την Αμερική, ο επικεφαλής της εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου. Παρευρέθηκαν εκεί και τα μέλη του νέου τεχνικού τιμ. Ακολούθως προσφέρθηκε γεύμα σε όλους.

H επίσημη ενημέρωση:
“Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η πρώτη συγκέντρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό/επιστημονικό επιτελείο, το προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας και της εταιρίας.
Αρχικά προβλήθηκε βίντεο για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ακολούθησε ομιλία του κ. Σταύρου Παπασταύρου, όπως και σύντομες τοποθετήσεις από εκπρόσωπους της Εταιρίας, τον κ. Άνχελ Γκόμεθ και τον κ. Χουάν Κάρλος Ολίβα. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ και παρατέθηκε γεύμα.
Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2018-19”.