3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ώρα Ευρώπης για τρεις ομάδες μας(Τετάρτη-Πέμπτη ΑΠΟΕΛ,Ανόρθωση,Απόλλωνας)

Ώρα Ευρώπης για τρεις ομάδες μας(Τετάρτη-Πέμπτη ΑΠΟΕΛ,Ανόρθωση,Απόλλωνας)

By on 9 Ιουλίου, 2018 0 527 Views

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων μας στις διοργανώσεις της UEFA.
Η Κύπρος φέτος εκπροσωπείται στο Champions League με το ΑΠΟΕΛ και στο Europa League με την κυπελλούχο ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.
Με εξαίρεση τη ΑΕΚ που θα αγωνιστεί απευθείας στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, οι άλλοι εκπρόσωποι μας θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.
Η αυλαία θα ανοίξει την Τετάρτη 11 Ιουλίου όπου το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Sūduva Λιθουανίας στο πλαίσιο της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Futbolo stadionas Marijampolėje», χωρητικότητας 6,581 θέσεων και θα αρχίσει στις 19:00.
Ο επαναληπτικός αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τη Sūduva θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.
Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στη επόμενη φάση της διοργάνωσης το νικητή του αγώνα Σπαρτάκς Λετονίας – Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου και ο ηττημένος θα συνεχίσει στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Φλόρα Ταλίν – Μπερ Σεβά Ισραήλ.
Οι πρώτοι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου.
Πέμπτη το Europa League
Την Πέμπτη 12 Ιουλίου Ανόρθωση και Απόλλωνας θα δώσουν τους πρώτους τους αγώνες στη διοργάνωση του Europa League.
Η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τη Laci Αλβανίας στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ώρα 20:00. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου.
Ο νικητής του αγώνα στο δεύτερο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Glenavon Β. Ιρλανδίας – Molde Νορβηγίας.
Ο Απόλλωνας θα αρχίσει επίσης τις υποχρεώσεις του την ίδια ημέρα με εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την FC Srumbras Λιθουανίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο Alytus Stadium, χωρητικότητας 1980 θέσεων.
Ο επαναληπτικός θα γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου στο Στάδιο ΓΣΠ και ώρα 20:00.
Ο νικητής του αγώνα στο δεύτερο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Željezničar (Βοσνία / Ερζγοβίνη) – Narva Trans (Εσθονία).
Οι πρώτοι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 26 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 2 Αυγούστου.