8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας έχασε τις ευκαιρίες… και τον αγώνα στο 91΄

Ο Απόλλωνας έχασε τις ευκαιρίες… και τον αγώνα στο 91΄

By on 12 Ιουλίου, 2018 0 6108 Views

Όλα πήγαν στραβά στον Απόλλωνα και μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Λιθουανία είχαμε και την ήττα της ομάδας της Λεμεσού.Η βροχή ,η μεγάλη διακοπή οι χμένες ευκαιρίες ,το δοκάρι του στέρησαν το γκολ και στο τέος το πλήρωσε με ήττα. Ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες, είχε δοκάρι ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρα αλλά… κατάφερε να χάσει 1-0 στις καθυστερήσεις από τη Στούμπρας με σκόρερ τον Ματσαρασβίλι σε ένα παιχνίδι το οποίο διακόπηκε 1 ώρα και 10 λεπτά λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε 45 λεπτά… διακεκομμένα! Η βροχή δεν σταματούσε και έτσι στο 28’ ο Γεωργιανός διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για 1 ώρα και 10 λεπτά. Στα πρώτα 28’ είδαμε καλό ποδόσφαιρο με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες! Η μεγαλύτερη όμως ήταν αυτή με τον Βασιλείου στο 21’, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Οι «γαλάζιο» στο… δεύτερος μέρος του πρώτου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 35’ ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία εκ νέου για να πάρει… κεφάλι στο σκορ. Ο Κυριάκου έκανε τη σέντρα ο Μάρκοβτις έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ασταθώς ο Γιοσβιάκι και από κοντά ο Φώτης Παπουλής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο β’ μέρος η βροχή είχε κοπάσει αλλά οι ποδοσφαιριστές φαίνονταν επηρεασμένοι από την διακοπή και δεν είχε την ένταση του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι τα λεπτά κυλούσαν με το παιχνίδι να μετατρέπεται σε… μάχη του κέντρου. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε (ξανά) τη μεγαλύτερη ευκαιρία για το γκολ, με το Παπουλή να συγκλίνει προς τα μέσα, και να κάνει το φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να περνά λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βραζιλιάνου κίπερ. Οι “γαλάζιοι” πλήρωσαν το ότι άφησαν ανοιχτούς χώρους πίσω και στο 90+1′ δέχθηκαν το γκολ από το Ματσαρασβίλι και… συνάμα γνώρισαν την ήττα.

Έτσι ο Απόλλωνας καλείται να κερδίσει την επόμενη Πέμπτη (20:00) για να πάρει αυτός τη πρόκριση στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στούμπρας (Μπαρέτο): Γιοσβιάκι, Μπίσι, Αλμέιδα, Βιλέλα, Τσερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος(85′ Αλ Τζασάσι), Μπούχαρεμπ (66′ Λίου), Γκαλκεβίτσιους (81′ Ματσαρασβίλι)

Στον πάγκο: Κβεδάρας, Αρμάλας, Ανταναβίτσιους, Αλσένι

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Μπρου(75′ Καρώ), Παπουλής (88′ Πολίτσι), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (68′ Πίττας)

Στον πάγκο: Κίσσας, Ρομπέρζ, Σπόλιαριτς, Στυλιανού

Κίτρινες: Γκαλκεβίτσιους / Σκέμπρι, Σακέτι

Διαιτητής: Βανταχγκόρια (Μεντεσασβίλι, Τσικογκίτζε/Γεωργιανοί)

Γήπεδο: “Alytus”