14 Μαΐου, 2024
  • 14 Μαΐου, 2024

Στην ΑΕΚ Αθηνών καταλήγει ο Άλεφ

By on 14 Ιουλίου, 2018 0 521 Views

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την Μπράγκα και ετοιμάζεται να κλείσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ, ο οποίος ενδέχεται να είναι Αθήνα τη Δευτέρα.

Στις αρχές Μαΐου γράφτηκε στην Κύπρο ότι η ΑΕΚ, όπως και ο Ολυμπιακός, ενδιαφέρεται για τον Άλεφ Σαντάνια, ο οποίος έπαιξε την τελευταία σεζόν στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από την Μπράγκα. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή αλλά και στο κέντρο της άμυνας, ήταν πάντα στη λίστα της Ενωσης όλο αυτό το διάστημα και τελικά τα νέα είναι ευχάριστα, αφού υπάρχει συμφωνία με την Μπράγκα.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για να έρθει τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Αλεφ, ο οποίος θα ντυθεί Κιτρινόμαυρος ως δανεικός με οψιόν αγοράς, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+3 χρόνια. Το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του, φυσικά, εξαρτάται από το αν η ΑΕΚ θα κάνει χρήση της οψιόν απόκτησης του, η οποία αναμένεται να είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένα και τα ευχάριστα νέα που υπάρχουν για τον Λούκας Μπογέ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί σιγά-σιγά να αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα, αφού η Ενωση δείχνει να ανεβάζει ρυθμό στα μεταγραφικά.