28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέα χρονιά ,νέα δεδομένα ,ψηλές προσδοκίες .Ανοικτή η σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας στο Μακάρειο

Νέα χρονιά ,νέα δεδομένα ,ψηλές προσδοκίες .Ανοικτή η σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας στο Μακάρειο

By on 16 Ιουλίου, 2018 0 1528 Views

Νέα δεδομένα στην Ομόνοια φέτος και οι προσδοκίες ψηλές έστω και αν τα παθήματα των προηγούμενων χρόνων διατηρούν συγκρατημένη την αισιοδοξία.Ωστόσο δεν μπορεί να ξεκιν΄λα προετοιμασία η Ομόνοια και να μην έχει προσδοκίες για μια καλύτερη πορεία που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στους οπαδούς της.
Ανοικτή θα είναι η σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας για τον κόσμο (18:30) στο Μακάρειο στάδιο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα ομάδα σε σχέση με την περσινή. Νέος προπονητής, νέος Τεχνικός Διευθυντής και πολλά νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν ως τώρα στα μετεγγραφές. Οι κινήσεις ενίσχυσης δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς απομένει η απόκτηση επιθετικού και κεντρικού αμυντικού, περιπτώσεις που είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρχουν εξελίξεις.

Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Χριστοδούλου, Γκρίνιτς, Ενρίκε, Μεχίας, Εντρένα, Λοέ, Γκαφούρ, Κούσουλος, Ίσμα Λόπες, Αλμπίν, Μανρίκε, Ζίβετς, Μότα. Και τα 13 νέα αποκτήματα βρίσκονται στην Κύπρο και θα είναι σήμερα στην επίσημη «πρώτη».

Μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, οπότε η αποστολή θα ταξιδέψει για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πολύ πιθανόν να κλείσουν και οι δυο εκκρεμότητες που αφορούν σε επιθετικό και σέντερ-μπακ.