3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με όπλο το προβάδισμα της η Ανόρθωση και με επιπλέον επιλογή τον Κατσαράβα

Με όπλο το προβάδισμα της η Ανόρθωση και με επιπλέον επιλογή τον Κατσαράβα

By on 19 Ιουλίου, 2018 0 910 Views

Στιγμιότυπο από την χθεσινή προπόνηση της Ανόρθωσης στο γήπεδο της Laci.
——————————–

Έχοντας υπέρ της το 2-1 του πρώτου αγώνα, η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 εκτός έδρας τη Laci Αλβανίας με στόχο την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 2.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι θα επιλέξει την εντεκάδα από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή:

Μάριο Φελγκέιρας, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Έρβιν Κοφί, Ντάνιελ Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Νόσα Ιγκιεμπόρ, Γιώργος Οικονομίδης, Ρούμπεν Ράγιος, Σεκού Σισέ, Μπέκα Μικελτάντζε, Νίκα Κατσαράβα, Φύτος Κυριάκου, Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Νικόλας Εγγλέζου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Μίχαλ Ντούρις, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Νταβιντ Στέμερ

Ο νικητής στο δεύτερο προκριματικό γύρο Europa League θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Glenavon Β. Ιρλανδίας – Molde Νορβηγίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησε η Glenavon με 2-1. Ο επαναληπτικός θα γίνει απόψε στις 20:00 στην έδρα της Molde.