2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Πότε παίζουν οι υποψήφιοι αντίπαλοι μας

By on 23 Ιουλίου, 2018 0 692 Views

AΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνας έμαθαν τους αντιπάλους τους για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που προκριθούν από τον β’ προκριματικό γύρο. Πότε και που αγωνίζονται οι αντίπαλοι των τριών εκπροσώπων μας στην Ευρώπη;

To ΑΠΟΕΛ το οποίο αν… προσπεράσει την Φλόρα Ταλίν θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι Κροάτες θα φιλοξενήσουν την Τρίτη στις 21:00 τους Ισραηλινούς στο «Στάδιο Μάξιμιρ» για το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

H ΑΕΚ, θα κοντραριστεί με τον ηττημένο του Άγιαξ – Στουρμ Γράτς, εφόσον προκριθεί από την Νταντόλκ. Οι Ολλανδοί αγωνίζονται την Τετάρτη στην «Άμστερνταμ αρένα» απέναντι στους Αυστριακούς στις 21:30, και αυτοί στα πλαίσια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, ο Απόλλωνας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ζελέζνιτσαρ και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μπρεοστ (πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μαραντόνα) ή τον Ατρόμητο… γνώριμο μας από την Σούπερλιγκ! Οι Λευκορώσοι θα αγωνιστούν στην έδρα στο «Regional Sport Complex Brestskyτους» την Πέμπτη στις 20:45.