5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περιμένει καυτή ατμόσφαιρα τον Απόλλωνα στο Σαράγεβο.Αγώνας υψηλού κινδύνου για την ΟΥΕΦΑ

Περιμένει καυτή ατμόσφαιρα τον Απόλλωνα στο Σαράγεβο.Αγώνας υψηλού κινδύνου για την ΟΥΕΦΑ

By on 24 Ιουλίου, 2018 0 2441 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την αναμέτρηση με τη Ζελέζνιτσαρ, την κατάσταση της ομάδας αλλά και για το κομμάτι της ενίσχυσης.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης:
«Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Έχει οριστεί ως υψηλού κινδύνου από την ΟΥΕΦΑ. Μας περιμένει μια καυτή ατμόσφαιρα στο Σαράγεβο. Θεωρώ ότι είμαστε έμπειρη ομάδα, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να σκοράρουμε και αν κερδίσουμε θα κάνουμε ευκολότερο το έργο μας. Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε για να μην δυσκολέψουμε τον εαυτό μας στον επαναληπτικό. Το είδαμε και με την Στούμπρας πως δημιουργείται πίεση αν δεν σκοράρεις στο εκτός έδρας παιχνίδι».

Για την κατάσταση της ομάδας:
«Η ομάδα θα είναι καλύτερη σε σχέση με τις διπλές αναμετρήσεις με την Στούμπρας. Τα πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις ο Φακούντο Περέιρα και εντυπωσιάζει. Ξεχωρίζει από τις προπονήσεις. Θα πάμε στο Σαράγεβο με 40 περίπου οπαδούς μας και θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον πιθανό αντίπαλο στον Γ’ προκριματικό γύρο:
«Έχουμε στραμμένη τη προσοχή μας στη Ζελέζνιτσαρ. Καλύτερα να δούμε πως θα προκριθούμε πρώτα και μετά θα δούμε στη συνέχεια».

Για το θέμα ενίσχυσης:
«Περιμένουμε μια απάντηση εδώ και δυόμισι μήνες. Δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα κλείσει θετικά το θέμα. Έχουμε διανύσει αρκετό χρονικό διάστημα περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή, και εφόσον είναι επιθυμία του προπονητή που τον έχει αξιολογήσε, περιμένουμε την οριστική του απόφαση».