19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΡΙΣΜΑΡΕΒΙΤΣ:Πρέπει να παίξουμε για την πρόκριση. Μεγάλος σύλλογος ο Απόλλωνας

ΚΡΙΣΜΑΡΕΒΙΤΣ:Πρέπει να παίξουμε για την πρόκριση. Μεγάλος σύλλογος ο Απόλλωνας

By on 25 Ιουλίου, 2018 0 1699 Views

Σημαντικές δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Ζελέζνιτσαρ Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς. Μίλησε για την παρουσία του στον Απόλλωνα, τον Νίκο Κίρζη και για την ατμόσφαιρα την Πέμπτη στο γήπεδο.

«Ήρθε ένας σοβαρός αντίπαλος, όπου πέρασα τρία ωραία χρόνια της καριέρας μου, κέρδισα τίτλους με αυτή την ομάδα, ενώ ήμουν για δύο σεζόν προπονητής και έχω συνδεθεί με καλές αναμνήσεις. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Κύπρο, με ένα πλούσιο ιδιοκτήτη που του ανήκει η μισή Λεμεσός» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πριν μια βδομάδα. Περιμένω από τους οπαδούς μας να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας για να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στον αυριανό μας αντίπαλο».

Για την ατμόσφαιρα…
«Κάθε τέτοια υποτιμητική δήλωση ακούγεται καλά σε εμένα. Δεν ξέρουν που έρχονται, έχουν μερικούς φανατικούς οπαδούς σαν εμάς. Περιμένω πως όλα θα… πάρουν φωτιά αύριο. Πρέπει να παίξουμε για την πρόκριση. Οι παίκτες μου δεν πρέπει να «καούν» στο τρέξιμο αύριο, γιατί κάθε αποτέλεσμα χωρίς να δεχθείς γκολ είναι καλό. Σε περίπτωση ήττας, είναι μια άλλη ιστορία».